Arki, Minä, Naisellisuus, Sitäsuntätä

YHDISTELMÄ AUTOT JA NAISET

Tulipa taas pitkä tauko, niin blogissa kuin linjoillakin ? Pahoittelut siitä, täällä ollaan, ainakin jokseenkin elossa. Ei, en ole rillutellut – päivätyöt ovat imeneet mehut ja ihan kunnossakaan en valitettavasti ole ollut ?

Tämä tämänpäiväinen aiheeni Nainen ja auto hymyilyttää itseänikin. Vaikka samat olisi mielestäni voinut tapahtua kenelle vaan. Näihin kaikkiin tämän viikon tapauksiin sattui nyt vaan liittymään yksi tai useampi NAINEN – kaikissa tietysti päätähtenä minä ?

Tällä viikolla on parinakin päivänä satanut vettä tosi rankasti. Yhtenä sellaisena lupasin heittää työkaverin kotiin. Auto oli huurussa kuin pornoluolassa. Puhallus ja lämmöt täysillä, eikä tunnu tapahtuvan siltikään mitään! Mehän ei odottelemaan ehditty jäämään, liikkeelle vaan ? Siinä sitten yritettiin pysyä reitillä ja pitää edes silmänreikien verran näkyvyysaukkoa tuulilasissa ? Oli se varmaan näky, naamat kiinni tuulilasissa! Se matka päätti karmeudessaan huolimatta hyvin.

Taisi olla saman päivän ilta, kun kävin vielä asioilla. Olin lähdössä erään liikkeen pihasta ja osasin kerrankin väistää pihassa olevaa karmeaa monttua. Tai luulin niin. Käänsin vähän autoa väistääkseni pihaan ajavaa NAISkuskia. No kävihän toinen takarengas siinä montussa! Onneksi ei ollut vauhtia ja luulin päässeeni säikähdyksellä….kunnes jonkun matkan päästä mutkassa takapäästä kuului aivan karmea paukahdus ? En tiedä, mikä meni, mutta jotain meni! Tämä on vieläkin mysteeri (ja juu, tottakai ja tottahan olen normaalisti autolla ajellut sen jälkeen ?), mutta hoidan kyllä lähipäivinä kuntoon ja selvitän syyn. Ei paljon houkuttele keräillä pellolla kirmailevaa irtorengasta tai yrittää ajaa laahaavan peräpään kanssa ?

No sitten eilen eräs NAINEN peruutti autooni. Todistajia oli ja kolme NAISTA odottelikin minua autolla. Mahtoi sillä yhdellä autossa istuvalla miehellä olla naurussa pitelemistä, kun tuo akkalauma tutki vaurioita asiantuntemuksella ?

Että sellainen autoiluviikko täällä – lähtisiköhän kohta taas, vai uskallanko edes enää ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

2 Comments

 1. Marilyn

  Hmmm kokeile kylmää kun on huurussa:)

  • Comment by post author

   Camilla

   Moikka Marilyn! Onneksi olet tuttu, joten voin vastata, että blondikommentti ? Ei nimittäin toimi omassa kotterossani – kaikki lämmöt olivat nollilla aluksi, mutta ”sumu” vain sakeni ?

   Lupaan silti olla seuraavalla kerralla pitkämielisempi ja yrittää ihan tosissaan, josko siitä olisi apua ?

   Camilla

Leave a Reply