Juhlia, Minä, Naisellisuus, Nautintoja

VOIHAN POJAT, MITKÄ BILEET!

Huh huh! Nyt täytyy tunnustaa, että eilen meni hieman yli meikäläisen juhliminen. No, tyhmästä päästä kärsitään tänään! Kamalan olon lisäksi olon kruunaa huono omatunto siitä, olinko eilen teinimäisen innokas ja helppo nakki kaikkeen….Taidan olla tulossa vanhaksi ? Apua, kohta varmaan iskee neljänkympin kriisi! En mieti sitä nyt enempää, tulee vielä huonompi olo, eli palataan eiliseen…

Ystävälläni oli ylimääräinen lippu erään bändin hotellikeikalle ja hän pyysi minua mukaan. Olin ajatellut mielessäni saunaa ja rauhallista lauantaita, mutta toisaalta, en ollut pitkään aikaan käynyt bilettämässä missään ja kyyditkin oli järjestetty. Mut oli siis ylipuhuttu aika nopeasti.

Aikaa valmistautua ei liiemmälti ollut, onneksi osaan olla nopea. Pikasuihku ja föönillä tukka kuntoon. Nopeasti suht perusbilemeikki naamaan ja pikkumustaa päälle, siinähän se oli! Vilkaisu peiliin ja mielestäni sieltä katsoi vastaan melko mukiinmenevä ja seksikäskin muija. Kun kerran kyytikin oli järjestetty, ei Järkevän-Minän tarvinnut onneksi miettiä sen enempää vaatteita ja sitä, tarkenenko jonottaa pikkutunneilla taksijonossa ?

Ystäväni oli saanut serkkupoikansa kuskiksi. Hän haki minut ensin, vasta sen jälkeen nappasimme ystäväni kyytiin. Olin tästä huippukivasta serkusta kuullut usein, mutta en koskaan ennen ollut tavannut. Tunnustan, että hätkähdin. Kyseessä oli melkoinen komistus! Jotenkaan en sellaista osannut odottaa, huippukiva ja vielä komeakin, siitä ei olla koskaan puhuttu!

Matka hotellille meni nopeasti muutaman siiderin siivittämänä. Joimme ne niin nopeasti, että alkuhuimetus oli sillä taattu! Kuski lähti omille menoilleen ja minä ystäväni kanssa sisälle hotelliin odottelemaan keikan alkua. Pääsimme sisään jonottamatta, vaikka tupa olikin melko täynnä.

Voi hitsi, nyt soi puhelin! Ystäväni soittaa, haluaa kuulla eilisillan loput tapahtumat ? Palataan, jatkan seuraavassa päivityksessä!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply