Arki, Levottomat unet, Minä, Sitäsuntätä

VOIHAN KUKKA JA MEHILÄINEN!

Mä niin rakastan tätä kevättä, siis oikeasti, se on mun mielestä jopa himpun verran ihanampaa aikaa kuin kesä, mutta tää siitepölyn määrä!!! Ei mua niinkään yhtään hetkauta se, että vaikkei ikkunoiden pesusta ole kuin hetki, ne eivät todellakaan näytä enää siltä, mutta se hetkauttaa, että nokka on tukossa koko ajan. Ja pääsisikin pelkästään sillä oireella (vaikka inhottavaa onkin), mutta tänä keväänä reagoivat näemmä silmätkin aika lailla.

Ja kun ei tuokaan vielä riitä, niin alkaa olla koko lailla kipeä olo hengenahdistusta myöten. Sehän sopiikin vallan mainiosti juuri tähän reissuun lähdön alle…Mur….Kissojen hoito on hyvällä mallilla, joten nyt täytyy nopeasti yrittää hoitaa itsensä siihen kuntoon, että pääsee lähtemään ja mikä tärkeintä, jaksaa pysyä päivät (ja ehkä illatkin) pystyssä.

Vuodatusosio oli tässä ?

Arvatkaas, kuka heräsi tänä aamuna hiestä märkänä omaan huutoonsa? No minä tietysti ? Nukuin ikkuna auki pitkästä aikaa (oli muuten todella järkevää juuri valittamaani siitepölyä ajatellen) ja olin tainnut huutaa aika lujaa, sillä naapurin mummeli katsoi tänään vähän hitaasti perääni. Olinkohan mahtanut äännellä vähän enemmänkin ? Ja kyllä, se oli levoton uni, josta heräsin! Mitä lie suunnitelmia pääkopallani mahtaa ollakaan tuota tulevaa reissua ajatellen ?

Pitäkää peukkuja, että tämä tytsy saa itsensä parempaan kuosiin ja palataan ensi viikon loppupuolella siihen, mitä reissussa tapahtui!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

 

Leave a Reply