Arki, Levottomat unet, Minä, Nautintoja

VILLISTI SEKAISIN OLEVAT LAKANAT

Huh, olipa taas pitkästä aikaa levoton yö! Tiedostin muutenkin nukkuneeni riehakkaasti, mutta yön kruunasi levoton uni, joka palasi mieleeni vasta ollessani jo hetken aikaa hereillä.

Olisittepa nähneet lakanat aamulla! Suoruudesta ei ollut tietoakaan, melkoisen mytyssä oli! Ja toinen tyynykin jossain likimain jalkopäässä – sieltä päästä sänkyä tosin heräsin itsekin ?

Mutta teitä kiinnostaa varmaan enemmän se uni ? Unessakin olin unessa. Unessa havahduin siihen, että joku oli peittoni alla hyväilemässä alapäätäni. Yritin nostaa peittoa selvittääkseni kuka siellä on, mutta siitä pidettiin niin tiukasti kiinni, etten onnistunut. Henkilö jäi siis mysteeriksi, mutta annoin asian olla ja keskityin nauttimaan…

….peiton alla tuntui olevan ainakin sata astetta lämmintä, kun lämpimät kädet ja kuumat huulet tutkivat vartaloani. Huokailin, vapisin ja värähtelin joka kosketuksesta. Tunsin kielen liikkuvan klitoriksellani ja sormen työntyvän sisääni. Voihkin nautinnosta.

Liike taukosi ja hetken luulin, että se oli nyt tässä. Onneksi ei, vaan pian nautinto jatkui. Entistä nautinnollisemmin ja astetta nopeammin. Aloin olla melko valmista Camillaa. Lantioni ei meinannut pysyä paikallaan, se halusi lähemmäs ja lähemmäs. Tunsin kliimaksin lähestyvän….

Vaihteeksi tässä kohtaa taisin herätä. Muistamatta siinä kohtaa unesta mitään. Ihmettelin vaan, miksi olin niin hikinen ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

2 Comments

  1. Teemu

    Moi. Olisi kiva nähdä?

Leave a Reply