Arki, Minä, Suunnitelmia

VILLAHOUSUJEN UUSI AIKAKAUSI

Hei taas ja hyvää vapunjälkeistä elämää itse kullekin! Täällä palautuminen sujui helposti, koska ei ollut mitään, mistä palautuakaan ? Eli rauhallisissa merkeissä meni täällä.

PAITSI, että olo on kuin olisi noita kuvien jääpaloja ja -puikkoja täynnä koko akka tai itse kävelevä sellainen ? Olen muka aivan umpijäässä koko ajan, eikä mikään vaatemäärä tunnu riittävän siihen, että tarkenisin – ainakaan pihalla! Sisälläkin olen sohvalla ollessa kaivautunut viltin alle lämmittelemään.

Ei, en usko, että olen tulossa kipeäksi. Luulen, että totuin jo siihen ihanaan lämpöön niin hyvin, että tämä takatalvi tai normaaliin palaaminen (kumpaa sitten onkaan) tuntuu vaan nyt niin kamalalta, että koko kroppa reagoi ? Kyllähän sitä talvellakin on nopeita ja äkillisiä säänvaihteluita useinkin, mutta en ole ihan näin rajusti tainnut silloin reagoida. Kevätihminen selvästi kärsii tällaisista etenkin keväällä ?

Vappu- ja kevätfiiliksissä ostin aattona ensimmäiset kesäkukkasetkin. Lähinnä orvokkeja kyllä, sietävät pientä pakkastakin. Arvatkaapa, missä kukat tällä hetkellä ovat?

Autossa. Edelleen. Ovat siis matkustaneet siellä pian viikon! En hennonut (enkä tarjennut) niitä istuttaakaan vielä minnekään, joten olen kuljetellut niitä mukanani. Ihan hyvinvoivilta näyttävät, joten lienee kyyti maistunut! Josko ”jo” ensi viikolla saisin ne ulos, lupailee ilmeisesti hieman lämpenevää?!

CamillaSoita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply