Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Pikkutuhmaa

VESSAHÄVELIÄISYYTTÄ

Anteeks vaan, mä olen pitänyt teitä nyt piinassa jo luvattoman pitkän ajan! Nyt on pippaloiden ja pikkujoulujen häpeän tunteet varmaan jo ohitettu – kyllä taas nolotti! Ei ihminen ilmeisesti ikinä opi ?

Siellä tyttöjen illassa osasin käyttäytyä hyvin. Oikeastaan yllättävänkin hyvin juotuun viinamäärään nähden. Onneksi niin. Siitä illasta olen nolo lähinnä sen pariskunnan vuoksi, johon törmäsin vessareissullani…

Ihan vaan pissalla istuin siellä ravintolan kopissa kun kuulin naisen ja MIEHEN könyävän sinne! Mun pissani loppui kun seinään, etenkin siinä kohtaa kun tajusin, että tämä uuspari tunki itsensä viereiseen koppiin. Viereisen kopin promillemäärä oli yhteensä melkoinen. Tajusin sen jo kannen päälle rojahtavasta naisesta. Hame ylös, housut alas.

Naapurikopin puuma oli kontillaan kannen päällä ja kinusi kalua sisäänsä. Mä yritin olla ihan hiljaa omalla puolellani, enkä uskaltanut edes liikkua. Luultavasti eivät olisi edes tajunneet, vaikka olisin sieltä pois lähtenytkin. Mutta en sitten vaan lähtenyt…

Melkoisen nuoriääniseltä kuulostanut mies otti omansa. Melkoinen kiima taisi olla päällä, koska kovin monta työntöä pöntön kannen päällä odottaneeseen reikään ei tarvinnut työntää. Ääni oli kyllä melkoinen, ehkä se miljoona siittiötä irtosi taas?

Hieman siinä kopissa siistivät itseään ja lähtivät pois. Sen jälkeen myös mä kiiruusti….en tiedä,  miksi mua nolotti, mutta nolotti kumminkin….

Camilla

Leave a Reply