Arki, Juhlia, Minä, Puhelintyttö

VAUHDIKASTA VAPPUA!

Se olis Vappu ny ja silloin sää on aina tärkeä ? Tänä vuonna ei mikään helle (kuten ei yleensäkään), mutta ei lumisadettakaan, ja ainakin täällä sää parani päivän mittaan ja nyt alkuillasta on jopa lämmin! Hätäkeskuksille kelin paraneminen tietänee ruuhkaa, mutta veikkaan, että kiirettä päivystäjillä illalla ja yöllä pitää, oli sää mikä tahansa. Helteellä varmaan harrastettaisiin kaikenlaisia uintiharjoituksia ja surkealla säällä vähintään tapeltaisiin siksi, että ketuttaa keli niin paljon ?

Itse taidan viettää vappuni kiltisti ja jo perinteisesti kotosalla – ja päivystää linjoilla mahdollisimman paljon niitä varten, jotka haluavat mulle soitella ? Sen verran mukavuudenhaluiseksi on ikä tehnyt, että hervottomassa taksijonossa seisominen ei enää kiinnosta, enkä kävelemäänkään viitsi lähteä. Molempia on tehty riittävässä määrin aikanaan!

Yo-lakkikin saa pölyttyä laatikossaan tänäkin vuonna. Enpä edes muista, milloin olisin sitä päässäni pitänyt! Muutaman kerran sentään itse valmistumisen jälkeen. Ja se eka kerta riitti siihen, että lakki on tosi likainen ? Päässä se oli silloin koko illan (vaikka äitini ei taida sitä lakin kunnosta päätellen uskoa vielä tänäkään päivänä), mutta vesisade ja sen jälkeen puista tippuneet ruskeaksi värjäytyneet pisarat riittivät sotkun aiheutumiseen….

Joten juhlipa sinä minunkin puolestani – mutta maltillisesti, eikö niin ? Toukokuussa tavataan!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

2 Comments

 1. BB96

  Mahtaiskohan se Camilla olla vielä tänään torstaina linjoilla, vapun jatkoksi…

  • Comment by post author

   Camilla

   Moikka! Työmaa kutsui heti Vapun jälkeen, joten ainakaan päivällä mua ei saanut kiinni. Jännä juttu muuten, että viestisi näkyi vasta nyt viikon päästä ? Näitä teknisiä ihanuuksia….

   Mutta jos nyt oikein päättelen, taidettiin me jonain muuna päivänä jutellakin, eikö? ?

   Camilla

Leave a Reply