Arki, Minä, Naisellisuus, Nautintoja, Sitäsuntätä

VARATTUA LOUNASSEURAA

Kävinpä tänään kahvilla sen palomiehen kanssa. Ja lounaalla. Sain nimittäin aamupäivällä tekstarin, jossa kysyttiin, pystynkö aikaistamaan tapaamista ja lähtemään pelkän kahvin sijaan lounaalle. Sattui sopimaan, olihan mulla tänään lomapäivä.

Vastaukseksi tuli ’Hyvä”, paikan nimi ja kellonaika. ONNEKSI ajoissa, etten lähtenyt ihan niissä vetisissä, minne kahvilaan olisin mennyt. Paikka ei nimittäin ollut ihan mikään peruslounasmesta, vaan yks parhaimpia ravintoloita näillä main. Mitähän tästä tulee, kävi mielessä taas kerran….

Oltiin molemmat sivistyneesti paikalla tasalta ja ”treffit” saivat alkaa….Mä keskityin pääasiassa ruokaan, joka oli ihan taivaallista ja fiksusti yritin kuunnella, mitä kaikkea palomiehellä oikein oli sydämellään.  Tuntui, ettei kuunteluseuraa elämässään ainakaan, niin paljon puhetta tuli! Ja kyllä mä ihan oikeasti kuuntelin, ihmettelin vaan, vaikka itsekin olen välillä kova puhumaan, että miten voi olla niin paljon asiaa ?

Palomies tuntui olevan aika otettu siitä, että joku oikeesti kuunteli, jopa kommentoi ja kysyi. No, ihmekös tuo, ellei se ole elämässä jokapäiväistä. Jälkiruoan ja kahvin (oli taivaallista myös, ei mitään perussuodatinta) lomassa alkoi kuulostaa siltä, että seuraava treffikutsu esitetään aivan pian. Näin kävikin, mutta mahdollisimman kohteliaasti kieltäydyin.

Miksi? No siksi, että palomiehellä on perhe vaimoineen. Mä kyllä pystyisin kaverilounaisiin, mutta tästä Herra Palomiehestä en ollut niinkään varma. Siksi kiittelin seurasta ja toivottelin hyvää jatkoa elämässä – perheen kanssa….Olen joskus vahingossa sekoillut varattujen miesten kanssa, en  halua tehdä sitä elävässä elämässä enää.

Puhelimessa mulle on ihan sama, onko soittaja sinkku vai varattu, eronnut vai karannut – siellä olen eri roolissa jeesaamassa eteenpäin. Real life is different ❤️

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply