Arki, Minä, Sitäsuntätä

VANHOJA LÖYTÖJÄ AARRELAATIKOISTA

Huh heijaa, mikä viikko! Työpäivien perään moni ilta venyi niin, että olin vasta melkoisen myöhään kotona. Nukkumaan, aamulla töihin ja samaa rumbaa. Sattui siis osumaan ohjelmaa tälle viikolle! No, jos nyt on viikolla ollut ohjelmaa, seuraavien parin viikon aikana on viikonloppukalenteri buukattu…

Koska viikko on ollut kiireinen, siivoamaankaan en ole ehtinyt. Joku tietysti miettii, että miten sotkemaan olet ehtinyt, ellet kotonakaan ole juuri ollut! Ihan sitä samaa välillä mietin itsekin, mutta näemmä onnistuu ja helposti ?

Tänään sitten reippaana aloittelin siivoamista, mutta piru vie menin ja löysin pari aarrelaatikkoani kouluajoilta ja tein klassisen virheen: menin selaamaan, mitä kaikkea kivaa sieltä löytyykään….nyt tilanne on se, että kämppä on kahta sotkuisempi ?

Mutta fiilis on hyvä, se lienee pääasia. En voinut kuin punastella ja hymyillä itsekseni, kun luin vanhoja kirjevihkoja, joissa käytiin läpi mm. silloiset plus- ja miinuslistoilla olevat pojat. Mietittiin kaverin kanssa, uskaltaisko sille ja sille soittaa vai ei ja mahdettaisiinko me nähdä niitä viikonloppuna kaupungilla tai discossa. Voi pojat, on se ollut aikaa ?

Suurin ihastukseni yläasteella oli yksi lätkänpelaaja, joka pääsi maajoukkueeseen asti. Mun silmissä se näytti ihan Gretzkyltä, joten bestiksen kanssa nimettiin hänet niin. Pitäähän nimi olla! Meni nimittäin pitkän aikaa niin, etten oikeaa nimeä edes tiennyt!

Siitä ei koskaan tullut yksipuolista kaukosuhdetta enempää. Olin liian ujo tekemään aloitetta, eivätkä heikot ”etkö huomaa mua” -yritykseni tuottaneet tulosta. Ehkä silläkin oli sitten tarkoituksensa, vaikka kyllä se aikoinaan kirpaisi ja lujaa!

Sen verran tämä nostalgiapläjäys itseeni tänään vaikutti, että taidanpa saunan jälkeen katsoa jonkun ylihempeän leffan ?

Viikonlopun jatkoja!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply