Arki, Juhlia, Minä, Naisellisuus

VALMISTAUTUMISTA VIIKONLOPPUUN

Oi voi! Kyllä on kuulkaa eilinen ilta ja vielä tämäkin aamu ollut sitä kuuluisaa naisen tuskaa! Ihme kyllä mitään enneunia tai vastaavia en nähnyt, nukuin poikkeuksellisesti kuin tukki!

Yritin olla viisas ja laittaa kaiken valmiiksi iltaa varten. Kynteni lakkasin äsken ja nyt yritän olla hakkaamatta lakkoja ruvelle tätä kirjoittaessani.

Vaatteiden kanssa oli se isoin tuska, kuten aina. Päädyin lopulta nahkaiseen puolihameeseen ja pitsitoppiin. Päälle on pakko heittää ohut neulevillatakki ja jalkaan saapikkaat. Tiedän, että paikka johon menemme on ainakin alkuillasta ja ilman tanssin tuomaa kuumuutta aikas viileä mesta.

Muuten kaikki tässä valmistautumisessa meni suht hyvin, mutta tottakai olin unohtanut ostaa uudet sukkahousut! Kaikki ne laatikosta löytyneet olivat jotenkin nuhjaantuneita tai rikki! Mikähän älynväläys on ollut niidenkin säästämisessä….pieni siivoushetki sisältyi siis myös tähän aamuun…ja kauppareissu sittenkin tehtävä kotimatkalla. Sieltä voi tarttua pari tölkkiäkin mukaan…

Jostain syystä vatsanpohjassa on pieni jännityksen tunne. Toivottavasti se lupaa hyvää! Kertoilen illan kuulumiset sitten myöhemmin – heti kun olen toipunut ?

Nautinnollista pikkujouluviikonloppua ihan jokaiselle ❤️

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply