Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Naisellisuus, Nautintoja

UPEA BÄNDI JA TANKOTANSSIA

Hei taas! Mihinkähän mä viimeksi mahdoin jäädä. Muistaakseni siihen, että saavuimme hotellille, jossa bändi oli juuri aloittamassa.

Änkesimme ystäväni kanssa eturiviin, tietysti. Muutamat äkeät katseet saimme, mutta kyllä eturivi on aina eturivi. Bändi aloitti. Nojasin kevyesti lavan reunaan ja tunsin huumaavan basson jytkeen jumputtavan vatsaani vasten. Laitoin silmäni kiinni ja nautin.

Ystäväni lähti juomajonoon, minä pitämään paikkoja ja nauttimaan musiikista, joka sai jo otteen kropastani ja lantio keinuen nautin siitä täysin rinnoin. Yhtäkkiä tunsin jonkun tarttuvan kevyesti lanteisiini ja jotain melko kovaa painautuvan mua vasten. Hetken luulin ystäväni pelleilevän pullon tai tuopin kanssa, mutta ei, se olikin joku outo mies.

En uskaltanut liikkua, en edes vilkaista taakseni tarkistaakseni, kuka tai mikä takanani oli. Huomasin jännittyväni, mutta vain hetkeksi. En voinut vastustaa niitä käsiä lanteillani ja sitä keinuvaa liikettä, johon hän minut laittoi…sitä kovettumaa unohtamatta…ja taas nautin…

Yhtäkkiä bändi lähti tauolle ja vähäpukeiset naiset valtasivat lavan. Mitä nyt?!

Lavalla alkoi mieletön tankotanssishow! Silmäni nauliintuivat noihin notkeisiin ja seksikkäisiin naisiin. Itselleni yllätyksenä tunsin kiihottuvani, mutta sama reaktio näytti tapahtuvan takanani. Kovettuma vasten pakaraani ei ollut kadonnut missään välissä, mutta nyt se tuntui olevan täyttä kiveä!

Tanssijoiden vähät vaatteet vähenivät entisestään, näkymät avautuivat ja meno muuttui yhä villimmäksi. Osa yleisöstä tuijotti näkymää täysin hiljaa, muutama porukka sekosi menoon mukaan, katsomon puolella kuitenkin.

Pian kaksi naista kieppui samassa tangossa aina välillä toisiaan jalalla tai kädellä kosketellen. Taisivat suudellakin. Se ei ihan ole mun juttuni, mutta tähän se jotenkin sopi ja kiihotuin lisää…

Lähdin vessaan, oli pakko. En suoraan sanoen meinannut pysyä enää housuissani. Ei myös takanani seissyt mies, jonka kädet olivat alkaneet villisti vaeltamaan pitkin vartaloani….

Mitä tämän jälkeen? Hih, nyt olen vähän ilkeä, mutta en kerrokaan tätä tarinaa vieläkään loppuun asti ? Ensi ”jaksossa” sitten ?

Kuullaan pian!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply