Arki, Minä, Sitäsuntätä

TREFFIT PALOMIEHEN KANSSA

Mulla oli tässä yks päivä treffit palomiehen kanssa. Tuli kuulkaas oikein paloautolla pihaan! No, treffit tarkoittivat lakisääteistä palotarkastusta, eikä autosta astellut se maailman komein yksilö – ihan mukiinmenevä kuitenkin ?

Jostain syystä mua jännitti, kun aika lailla koko kämppä ja kaikki nurkat syynättiin. Mä kipitin milloin edellä, milloin kantapäillä ja leikin niin asiantuntevaa, että ?

Taisi olla vähän pasmat sekaisin molemmilla. Lähdön jälkeen nimittäin huomasin, että miekkonen oli jättänyt oman kappaleensa tarkastuslapusta pöydälle ? En ehtinyt edes ilmoittaa siitä vielä, kun palomies itse jo sen perään soitteli. Sovittiin, että jätän postilaatikkoon, josta hakee sen seuraavana päivänä.

Tuli seuraava päivä ja lappu oli edelleen laatikossa. Kilttinä tyttönä laitoin tekstiviestillä muistutuksen. Ei mennyt aikaakaan, kun puhelin soi. Palomieshän siellä soitteli…kiitteli muistutuksesta ja ehdotti kahvitreffejä perjantaille ? Voisin kuulemma tuoda lapun mukanani!

Hetken aikaa mietin, mutta sain sitten sanottua, että mikäpäs siinä. No, perjantaina se nähdään ja kuullaan, mitä ihmettä sillä on mielessään, vai onko yhtään mitään sen kummempaa. Vähän oudolta tuo kahvitreffiehdotus kyllä tuntui! Onpahan taas jotain, mitä odotella.

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply