Erotiikka ja seksi, Levottomat unet, Minä, Pikkutuhmaa

TOTTA VAI TARUA?!

Ihan jumalattoman pitkältä tuntuneen kotimatkan jälkeen saavuimme VIHDOIN Marilynin oven taa. Olin salamaakin nopeammin sisällä poistamassa meikkejä, tekemässä muita iltatoimia ja vaihtamassa vaatteita yöpukuun.

Muu seurue jatkoi siitä, mihin baarissa jäivät, eli lasit kilisivät taas ja nauru ja laulu raikui! Kävin aamutakissani hörppäämässä heidän kanssaan yömyssyn ja painelin petiin. Hetken tunsin itseni mummuksi – että se olin tosiaan minä, joka luovutti ensimmäisenä ? Aivan sama ja nukahdin samantien.

˚˚˚

Sitten alkoi tapahtua! En tiedä, mitä kello oli, mutta istuin Marilynin ja hänen miehensä makuuhuoneen nurkkauksen nojatuolissa. Katselin estottomasti heidän kiihkeää sekstailuaan. Marilyn ratsasti villisti ja huomasin, että puheet isännän isosta kalusta eivät tosiaan olleet pötypuhetta!

Yhtäkkiä Marilyn pyöräytettiin kontilleen ja valtava kalu survaistiin häneen takaapäin. Marilyn voihkaisi nautinnosta ja otti kiimaisena vastaan kovat ja rajut työnnöt. Huomasin, että aloin itsekin kiihottua ?

Jostain – en todellakaan tiedä mistä ja missä välissä – ilmestyi kanttori makuuhuoneeseen. Hän asettautui Marilynin eteen, kaivoi kalunsa housuistaan ja survasi kivikovan kalun Marilynin suuhun.

Ou nou. Pikkuhousut märkinä katselin sitä touhua. Marilyn voihki ja huohotti, Marilynin mies taisi olla aivan laukeamispisteessä ja kanttori näytti siltä, että taju lähtee aivan just! Taisi Marilyn osata hommat ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply