Arki, Minä, Nautintoja, Sitäsuntätä

TOIVOTTAVASTI NAURU TODELLA PIDENTÄÄ IKÄÄ!

Toivon todella, etteivät puheet siitä, että nauru pidentää ikää ole tuulesta temmattuja. Naurua nimittäin riitti eilen! Ilokseni totesin, että vaikka liian harvoin tulee noin sydämensä kyllyydestä naurettua, niin onneksi edes joskus! Tuli varmaan monta vuotta lisää ikää ?

Mikä sitten oli niin hauskaa? No, eilen tein sen, mistä yhdessä aiemmassa päivityksessä mainitsin: pidin TV-maratonin ja katselin YLE Areenasta kahta vaille kaikki Modernit miehet -jaksot putkeen. Tänään oli vuorossa ne loput kaksi.

Poden poskiontelotulehdustani kotosalla ja makuuasento tuntuu olevan paras. Koko ajan ei jaksa päiväuniakaan nukkua, vaikka jostain kummasta sitä untakin tuntuu riittävän ? Mietin, mitä ihmettä keksisin ajankulukseni ja muistin onneksi tuon sarjan ?

Tuskin se kaikkien huumoriin uppoaa. Osan mielestä voi olla tosi mautonkin. Mutta mulle tosiaan upposi. Pahoittelut siitä niille, jotka eivät sarjasta tykkää.

Yksi asia jaksoista korostui oman silmääni eilisen maratonin aikana: sen yhden miehen exä. Voi hittolainen, mitä hyväksikäyttöä sen exän suunnalta. Melko liioiteltuna tietysti, kuten sarjan luonteeseen sopii, mutta ikäväkseni täytyy tunnustaa, että siinäkin piilee totuuden siemen. Noita törkeästi exiään hyväksikäyttäviä ihmisiä kun on ihan oikeastikin. Sitä ilmenee niin miehissä kuin naisissakin, mutta sukupuoltani häveten on pakko myöntää, että naisissa enemmän. Valitettavasti.

Kiltteys on hyve, mutta liika kiltteys enää ei – paitsi noiden hyväksikäyttäjien mielestä…Kiltteyttä ja kovuutta sopivassa suhteessa peliin, niin hyvä tulee ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply