Arki, Juhlia, Minä, Nautintoja

TAPANINA TANSSEIHIN?

Nyt on tällainen joulutonttuolo, raukea, rentoutunut ja iloinen ? Olen harrastanut joulunpyhät omia pyjamabileitäni kiireettömyydestä ja herkuista nautiskellen. Olo on välillä ollut kuin ylensyöneellä pikkupossulla, harvinaisen hyvin ovat suklaatkin maistuneet! Noiden juustojen ja muiden suolaisten herkkujen menekkiä en niinkään ihmettele….

Osalla alkaa jo huomenna arki, täällä ei! Sain kerättyä tähän oikein kunnon loman ja paluu ”sorvin ääreen” on vasta loppiaisen jälkeen! Todella, todella ihanaa! Annan itseni laiskotella oikein kunnolla. Niin paljon, että kyllästymisen tunne iskee – silloin on tarpeeksi levätty, eikä paluu arkeen maistu niin puulta. Vaikea se eka työviikko tulee olemaan, sen tiedän, mutta sen miettimisen aika ei todellakaan ole nyt!

Olin tosiaan ajatellut löhöileväni yksin kotona tämänkin illan, mutta ystäväni pyysi minua mukaansa Tapanintansseihin, oikein humppatansseihin siis. Hieman kahden vaiheilla olen vielä, mutta huomaan kallistuvani pikkuhiljaa koko ajan enemmän lähtemisen suuntaan. Eihän siellä koko yötä tarvitse olla, ja sulaisivatpa herkut paremmin!

Toivottavasti pyhät ovat sujuneet sielläkin hyvin! Palataan pian ❤️

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply