Arki, Minä, Sitäsuntätä

TAITAA OLLA PIAN AIKA VAIHTAA AUTOA

Kuvan auto liittyy tapaukseen sen verran, että teki kyllä mieli tässä yhtenä päivänä ajaa omakin romu jonnekin ladon taa ja jättää sinne maatumaan ? Sen verran paljon alkoi sapettamaan niin autottomuus, jo likimain jatkuva korjaamolla ramppaaminen kuin siitä seurannut rahattomuuskin ? Taisi olla vähän huonommat päivät mulla siinä muutenkin, nyt lähinnä huvittaa. Asiat kun voisivat olla paljon pahemminkin.

Toivoa on, jopa oman autoni kohdalla. Ei sitä sentään romuttamolle jouduttu hinaamaan, vaikka siltä viikonlopun kotiinpaluu vaikutti! Poikkesin viikonloppuna vanhemmillani. Uskalsin lähteä, sillä auto vaikutti ihan ookoolta, vaikka edellisen ”hoitolakäynnin” jälkeen hieman oudolta vaikuttikin.

Mutta hups, pitempää matkaa ajaessa ei enää tuntunutkaan niin hyvältä ja pyhänä kotiin ajaessa meinasi usko jo loppua. Olin aivan varma, että ellen minä luovuta kesken ajon, niin auto tekee sen itse! Jumankekka sitä tärinää, mitä kottero piti. Tissit hyppivät ihan häiritsevästi ja vatsalihakset saivat kyytiä! En ollut enää varma, kumpi irtoaa ensin, penkki vai ratti ?

No onneksi ei kumpikaan ja pääsin ehjänä kotiin ja maanantaina korjaamolle. En tiedä vielä tarkempia ”tutkimustuloksia”, mutta oli siellä kuulemma vielä pohja paikallaan ja ihan mahdottomasti korjauskohteita ei tällä kertaa löytynyt.

Olen taas siis jokusen päivän bussi- ja pummilinjalla kyytien suhteen, mutta siitähän mulla on viime aikoina jo kokemusta ? Kaikki, mikä ei tapa, vahvistaa! Hyvää elokuun viimeisen viikon jatkoa ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply