Arki, Minä

TAISIN SAADA PITKÄN NENÄN

Nyt Camilla tarvitsee paljon paranemishaleja ja -pusuja!!! Olo on kuin jyrän alle jääneellä, joka paikkaa särkee, eikä peiliin uskalla edes katsoa! Sieltä näkyisi varmasti jotain pahempaa kuin miltä kamalinkaan Halloween-otus näyttää ?

Taisin viettää sittenkin hieman liian pitkään viikonloppuna siellä takaterassilla naapurin saunapippaloita seuraillessani. Olin kyllä paljain jaloin, se taisi olla liikaa. Eli nyt kärsin seurauksista, joku halusi näyttää pitkää nenää…

Nyt jos koskaan oma hoitaja olisi poikaa. Hoitajalla olisi kyllä varmaan tosi tylsää, nukun miltei koko ajan, joten parempi varmaan näin. Toinen naapurini lupasi huolehtia kaupassakäynnit, joten selvinnen hengissä ?

Valitettavasti näin tylsä päivitys tällä kertaa! Toivottavasti tauti on puhallettu pian pois ja lepo tuo uutta virtaa! Ja yritä sinä pysytellä terveenä!

Niiskutusterveisin

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

 

4 Comments

 1. BB96

  Toivottavasti olet jo tervehtynyt. Tekstisi ovat todella loistavia ja toivottavasti niitä tulee pian lisää! Täytykin soittaa sinulle kun satut olemaan paikalla. Onko sinulla jotain aikataulua? Laita vaikka sähköpostiin.

  • Comment by post author

   Camilla

   ❤️❤️❤️ Kiitos ihana kommentistasi! Oikeasti pelastit tämän päivän ? Ja annoit samalla uutta virtaa kirjoittamiseen! Tykkään kertoa kuulumisiani ja noita kaikenlaisia kommelluksia, mutta tämä pimeys tuntuu tekevän sillekin saralle hallaa – ei saa itsestään oikein mitään irti…Joten tämä kommenttisi tuli enemmän kuin osuvaan saumaan!

   Luulen, että teen noista melkoisen epämääräisistä ”päivystysaikatauluistani” ihan julkisen blogipäivityksen. Valitettavasti vähän niin se on, että kovin tarkkaan en etukäteen aikataulujani uskalla lukita.

   Camilla

 2. Marilyn

  Yskä lähtee yskimällä ja nuha nussimalla ?

  • Comment by post author

   Camilla

   Heh ? Marilyn vauhdissa ? Uskotko, että henki siinä olisi mennyt! En lupaa jatkossakaan ENÄÄ kokeilla! Olen kyllä seksiä harrastanut nessupaketti vieressä ja nenäliina kädessä. Eipä siitä kyllä nauttinut yhtään! Joten vinkiksi muillekin – myös Marilynille ? – annetaan ihmisten sairastaa rauhassa, mukavampaa sitten molemmille…

Leave a Reply