Erotiikka ja seksi, Juhlia, Levottomat unet, Minä, Naisellisuus

SUUNNITELMIA PÄIVIN ÖIN

Onkohan kukaan muu tällainen unisuunnittelija kuin minä? Välillä tuntuu (ehkä aiheestakin), että on aamulla kellon soidessa aivan poikki, yö on ollut niin työntäyteinen ? Joskus oikeasti tekisi mieli viedä pomolle palkantilaus yötunneista, sen verran usein ja paljon töitä tulee tehtyä yölläkin….

Viime yönä työt saivat väistyä viihteen tieltä! Ehkä tosiaan olen sen tyttöjen illan tarpeessa, sen verran antaumuksella elin jo perjantain huumaa. Toivottavasti ilta on onnistunut, etten ihan turhaan ole yöpäivystystä pitänyt ?

Kaikki oli unessa niin todentuntuista, vaatteista lähtien. Sellaisia kenkiä ja hametta mulla ei kylläkään ole, jotka unessa päälleni kiskaisin, mutta en ole kyllä kaupoillekaan lähdössä. Black Fridaykin tuli ja meni jo!

Unessa maisteltiin vähän kaikenlaisia juomia ja Ladyt olivat melkoisessa tuiskeessa. Tämä osa unesta pitää 99 % paikkaansa, sen tiedän jo nyt. Senkin, että tuollaisesta sekametelisopasta tulee yleensä aika huono olo – unessa ei siihen asti päästy.

Saimme aikaiseksi puumasodan, unessa siis. Yllättävä ja vähän ikäväkin käänne, joka toivottavasti ei toteudu. Yksi pelureista olin nimittäin minä! Yksi työkavereistani (yksi niistä varatuista) vamppasi baaritiskiltä nuoren miehen ja alkoi ihan tosissaan puumailla tämän kanssa. Vessaan olivat yhdessä suuntaamassa. Minusta kyllä näytti, että miestä raahattiin sinne väkisin ja menin pelastamaan häntä – ja työkaverini avioliittoa.

Siitä meinasi ihan tosissaan tulla kissatappelu. Minä voitin ja vuorostani vein miestä toiseen suuntaan ravintolaa. Ihme kyllä tämä nuori mies ei pelästynyt ja häipynyt paikalta, vaan sain hänet salin pimeimpään nurkkaan tanssimaan hitaita.

Kiima tekee rohkeaksi. Suutelun lomassa miehen kädet kulkivat joka puolella kroppaani. Tunsin kovan kalun itseäni vasten ja käsien sukeltavan puolihameeni vyötärön alle puristelemaan pakaroitani. Huokasin nautinnosta. Ihanaa, tätä olen odottanut, olen valmis!

Ja sitten se penteleen herätyskello taas soi! Äh!

Kolme yötä vielä on….mitä vielä ehtii tapahtua unissa ennen perjantaita – uskallanko edes nukkua ? Toivottavasti ainakin tuolta puumakissojen yhteenotolta vältytään!

Camilla
Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply