Arki, Minä, Nautintoja, Sitäsuntätä

SUOMEN MUOTOISEN PILVEN ALLA

Tänään mä haluan kysyä / kuulla teidän musiikkimaustanne. Mitä kuuntelette, millaisesta musiikista tykkäätte, mitä inhoatte jne. Enkä edes väitä, etteikö aiheen taustalla olisi tämänviikkoinen Olli Lindholmin äkillinen poismeno. Suomi-rock ja -pop ovat nimittäin niitä musiikin osa-alueita, jotka ovat kaikkein lähinnä mun sydäntä ja Yö/Olli Lindholm siinä mukana. Ollin poismeno pysäytti.

Mä olen melkoisen kaikkiruokainen musiikin suhteen (paino sanalla melkoisen, sillä ihan kaikki ei silti uppoa), mutta tosiaan sydäntä lähinnä on tämä suomalainen, melankolinen, rakkaudesta ja muusta elämästä kertova musa.

Yön biiseistä saisin kilometrin kirjoituksen tähän, joten päädyin toiseen ratkaisuun ? Tällä hetkellä muhun osuu ja uppoaa tämä biisi: Suomen muotoisen pilven alla! Arttu Wiskarin uusin. Yllätyin, etteivät sanat ole hänen käsialaansa, mutta kuunnelkaa ne! Just sitä suomalaista melankoliaa, mutta rivien välissä myös huumoria ja uskoa tulevaan. Mitäs tykkäätte? Mä tykkään ?

Kivaa viikonloppua toivottelee Camilla

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Kuvankaappaus YouTubesta

Leave a Reply