Minä, Naisellisuus, Nautintoja, Pikkutuhmaa

SUIHKUN NAUTINTOJA

No, mitä sitten tapahtuikaan tämän yllättävän ja mielenkiintoisen metsäreissun jälkeen…

Olin tosiaan hiestä aivan märkänä päästessäni autolleni. Onneksi ajomatka kotiin ei ollut pitkä, hiki ei juurikaan ehtinyt kuivua. Autonlasit huurussa kaahasin kotiin, että pääsisin mahdollisimman pian ihanaan, kuumaan suihkuun!

Päällimmäiset vaatteet lensivät lattialle jo eteisessä. Loput tiputtelin kävellessäni kohti suihkua. Saunan lämpöä olisin kaivannut, mutta nyt ri ollut aikaa odotella sen lämpiämistä. Avasin suihkun ja annoin veden lämmetä samalla kun heitin pikkuhousut ja rintsikat pesuhuoneessa olevaan pyykkikoriin.

Siirryin valuvan veden alle ja laitoin silmäni kiinni. Ihana lämpö levisi koko kehooni. Annoin veden valua ja vaan nautin tästä ihanasta olotilasta…

…kunnes mieleeni nousivat kuvat äsken kokemastani tapahtumasta ja alapäässäni värähti heti. En muista hetkeen mitään niin kiihottavaa!

En voinut sille mitään, mutta kuumotus alapäässäni vaan lisääntyi, mitä enemmän näkemääni ajattelin. Huokaisin ja yritin ajatella jotain muuta. Ei onnistunut!

Lämmin vesi valui edelleen läpi kehoni. Nyt nojasin jo hieman seinään, enkä voinut sille mitään. Oli aivan pakko kokeilla kevyesti sormella kuumottavaa alapäätäni…valtava välähdys kävi heti läpi kehoni, mutta nyt paluuta ei enää ollut, oli pakko jatkaa.

Nojasin tukevammin seinää vasten ja levitin sormillani alapäätäni niin, että löysin herkkunappulan. Värähdin taas. Kevyesti pyöritellen tein itselleni hyvää….huippu oli niin lähellä, että siinä ei kauaa kestänyt! Mutta tuntuipa hyvältä!

Suihkuterveisin

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply