Erotiikka ja seksi, Levottomat unet, Minä, Teinijuttuja

STRIPTEASE-NAINEN NÄHTIIN…

Vuoden ensimmäinen mielenkiintoinen uni on nähty. Ainakin ensimmäinen, minkä muistin vielä aamulla. Tässä unessa ei ollut alkua, loppua tai juonta, se oli vaan välähdys tietystä tilanteesta. Voi olla, että se saa vielä jatkoa, niin keskeneräinen uni se oli….

Unessa istuin hämärässä salissa drinkkilasi edessäni ja katselin strippareita. NAISstrippareita. En ole varma, olinko yksin, mutta luullakseni olin. Istuin ja katselin heidän väheneviä vaatteitaan. Välillä he keimailivat tangon ympärillä, välillä liikehtivät lavan reunalla vaatteitaan vähentäen.

Ehkä uni oli takauma? Olen nimittäin alle parikymppisenä ollut naispuolisen ystäväni kanssa muutaman kerran paikallisella strippiklubilla ? Kyllä! Keskellä kirkasta päivää ja selvinpäin.

En tiedä, mistä kaverini oli paikan edes bongannut, mutta niin tarkkaan oli katsonut, että tiesi sen aukeavan iltapäivisin niin, että voisimme hyvin koulun jälkeen siellä piipahtaa. Ja hänhän minut sinne mukaansa yllytti…

Muistan, miten ainakin minua nolotti astua sinne sisään! Emme me siellä tuntitolkulla muistaakseni viipyneet. Häivyimme, kun miesten saapuva määrä alkoi kasvaa ja paikat täyttyä.

Ei meidän mielestämme tuon päähänpiston toteuttamisessa mitään varsinaista järkeä tainnut olla, tulipa käytyä. Ehkä nyt enemmän aikuisena arvostan sitä, että tällainenkin tempaus tuli toteutettua. Yksi kokemus elämässä lisää nimittäin ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply