Erotiikka ja seksi, Levottomat unet, Minä, Nautintoja, Pikkutuhmaa

SOVITUSKOPISSA VERHON TAKANA

Tänään sain puhelun, josta olin aika otettu. Soittajan päässä oli herätty kalu kovana, kiimaisen unen jälkeen. Ja mielessä oli kuulemma heti ollut mun ääneni, joten soitto linjoille! Satuin olemaan toisessa päässä, joten ainakin yhden ihmisen toive saatiin täytettyä heti aamusta ?

Kaikenlaista tämä mies haluaisi mun kanssani touhuta, mutta tämä fantasia on varmaan teistä monella muullakin: kiihkeä pano sovituskopissa verhon takana!

Sinne hän mut olisi halunnut viedä heti. Kääntää nojaamaan seinää vasten ja työntää ison kalunsa jo valmiiksi kosteaan pilluuni. Toisella kädellä hän ottaisi hiuksistani kiinni, toisella puristelisi pakaraani ja panisi lujaa, niin lujaa….

Väkeä kulkee sovituskopin ohi tasaiseen tahtiin, kunnes verhonraosta kurkkii nuori nainen, joka lopulta sujahtaa verhon sisäpuolelle ja katse nauliintuneena touhuihimme jää siihen seisomaan.

”Opetetaan sitä, näytetään sille millain pannaan”, mulle sanotaan, ja pian tulikuuma, kivikova kalu alkaa työntyä ahtaampaan reikääni. Huutoa on vaikea pidätellä, mutta pakko. Riittää, että yksi ihminen jo seisoo samassa kopissa. Eikä naista saa liikkumaan minnekään. Silmistä näkee, kuinka kiihottunut hänkin jo on. Herkeämättä silmät seuraavat kalun etenemistä sisälleni…

Seinät meinaavat hajota kun huipennus lähestyy. Pitelen seinistä kiinni vastaanottaen kovia, rajuja työntöjä. ”Minne mä heitän mällit?” – ”Päästä peiliin”, huohotan ja pian sovituskopin peili täyttyy valkoisista, kirkkaaksi muuttuvista noroista…

Näin meillä puhelimessa ? Soittelepa sinäkin!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256, www.puhelinseksi24.fi

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply