Erotiikka ja seksi, Levottomat unet, Minä, Naisellisuus, Pikkutuhmaa

SILMÄNRUOKAA LIVENÄ JA UNISSA

Töissä ja työmaalla vierailevissa firmoissa on uusi veri virrannut tänä syksynä. Meiltä on muutamia jäänyt eläkkeelle ja onneksi tilalle on palkattu uusia, eikä laitettu jäljelle jääviä jakamaan hommia, kuten nykyään usein on tapana. Sama käytäntö näyttää tapahtuneen asiakasyrityksissäkin, uusia kasvoja liikkeellä!

”Meidän” uusista en tiedä vielä oikein mitään, en edes kaikkien nimeä. Kaikki kolme MIESTÄ on kyllä meille esitelty, mutta en kai mä muista, oliko kyseessä Ville, Kalle vai Matti! Sen verran meni pasmat sekaisin ja taisin keskittyä johonkin ihan muuhun kuin nimen mieleen painamiseen ? Vähän noloa, mutta näin on päässyt käymään.

Ihan hyviä tyyppejä on palkattu, ainakin näin ensivaikutelmani osoittaa. Huumoria tuntuu löytyvän, eivätkä mitään tyhjäpäitäkään ole. Tämä kuultu kahvipöydässä….ja ovat ne kaikki kolme ihan kivaa katseltavaakin – sopusuhtaisia ja ainakin ulkoisesti ihan siistejä ? Ikähaarukka on 20-50. Tästäkään ei faktaa, vielä. Viimeistään pikkujoulujen jälkeen on! Niistä en muuten saanut tänäänkään mitään uutta irti. Äh.

Näistä tulokkaista nuorin tuli viime yönä jo uniini asti. Puuma! Unessakin olimme töissä ja oikein vanhaan kunnon tapaan keimailin nuoren miehen juttusille. Unessa nimi muuten oli Jussi! Istuin pöydän kulmalle kuin kunnon sihteerikkö ja nostin hametta vähän enemmän, että reisi sukkanauhoineen vilahti kunnolla. Todellisuudessa käytän nykyään hametta töissä enää melko harvoin ja sukkanauhoja vain juhlissa ?

Kun Jussi ei tehnyt elettäkään, otin hänen kädestään kiinni ja siirsin sen ensin reidelleni ja sen jälkeen kohti pikkumustaa….siirsin pikkuhousuja sivuun, huokaisin ja tunsin, miten lämmin käsi alkoi vihdoin liikkua itsestään kohti vielä lämpimämpää paikkaa….

Ja pöh! Tässä kohtaa tietysti heräsin – PISSAHÄTÄÄN! Toiveuni vai enneuni….Hmm….ehkä sekin pian selviää!

Camilla
Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply