Erotiikka ja seksi, Minä, Naisellisuus, Pikkutuhmaa

SEKSIKÄS SIHTEERIKKÖ

Mullahan on siis myös päivätyö, enkä tee puhelimessa näitä seksijuttuja kokopäiväisesti. Palvelu www.puhelinseksi24.fi on kyllä 24/7-palvelu, joten jonkun sieltä varmasti tavoitat keskellä yötäkin. Mä en ole enää kovin yöihminen (tai voi olla muuta puuhaa), joten mut saa yleensä parhaiten kiinni arki-iltaisin tai viikonloppusin päivällä tai alkuillasta. Jos et oo vielä kuullut mun tummankäheää ääntäni, niin soita edes sen vuoksi. Moni on tykännyt…

En ole ammatiltani hoitsu, mutta olen sihteerikkö ? En kenenkään tietyn pomon oma pikku naikkonen, mutta päivätyönäni teen kuitenkin toimistohommia, pääasiassa siis tietokoneella näpytellen kaikenlaisia juttuja. Ihan kivaa hommaa, mutta puhelintyö linjoilla on juuri sopivan erilaista. Siinä pääsee purkamaan omatkin paineensa, uskotko! Vaikka ei niitä paineita mulle kauheesti ehdi nykyään kyllä tulla!

Miten tuohon seksilinjahommaan sitten aikanaan päädyin? Totuus on, että aivan sattumalta ja vahingossa! Mutta se oli kiva vahinko, sillä duuni on tosi vaihtelevaa ja jokainen soittaja on erilainen. Osa tykkää, osa ei, mutta niinhän se on muussakin elämässä! Toisten kanssa synkkaa paremmin kuin toisten, eikä se selviä ennen kuin kokeilee.

Kumpikin näistä töistä on siitä kivoja, että vaikka ei livenä panolle asti pääsekään (päivätyössä ei nykyään enää oikein uskalla) ja linjoilla soittajaan on välimatkaa, niin mielikuvitus ja omat kädet on luotu sitä varten, että fantasioitaan on helppo toteuttaa ja kliimaksiin asti pääsee kyllä. Soita vaikka ja kokeile, etpäs tiedä, mitä minä samalla teen ?

Camilla
Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply