Erotiikka ja seksi, Minä, Pikkutuhmaa, Teinijuttuja

SEKSIÄKÖ TÄLLÄ HELTEELLÄ?

Nyt taitaa olla koko Suomessa meneillään hurjan helteinen viikko tai ainakin tämä viikonloppu. Täällä ainakin tarkenee – vähän liiankin hyvin ? Olen vilukissa, joten nautin lämmöstä, mutta tämä +30 saa minut kyllä jo siirtymään varjoon, sielläkin kun tarkenee! Olo on kuin Saharassa!

Tuli äsken mieleeni, että herttinen sentään, kuinkahan monta sydänkohtausta tai ainakin liki-sellaista seksinnälkäisille näillä keleillä tulee! Tällä hetkellä ainakin itsestä tuntuu, että kiima ei sellaiseksi nousekaan, että lisähikeä seksistä hakisi. Saunaan kyllä ajattelin illalla mennä ?

Mutta oli sellainenkin kesä, että lämmöstä viis, kun mieli teki! Olin tavannut itseäni melkoisesti vanhemman miehen ja ajattelin ensin, että kiitos ei. En ole ikärasisti, mutta edellisen seurustelusuhteeni kohdalla olin päättänyt, ettei enää tästä vanhempaa – suunta kun tuntui olevan se. Mutta miten sitten kävikään, kyllähän se meidän panokesämme seurusteluksi meni.

Alku oli täysin sitä itseään, silkkaa kiimaa ja seksiä. Viikkokausiin en nukkunut kuin muutaman tunnin yössä. Ei muka ehtinyt ? Osan niistä viikoista olin muistaakseni vielä kesälomalla, osan töissä. Voi työnantajaparkaa, ei saanut silloin kyllä täyttä laatua meikäläiseltä ?

Öisin oli viileämpää, joten silloin meno oli päiviäkin villimpää. Miehen asunto oli kerrostalon ylimmässä kerroksessa, aivan täysi pätsi se kämppä! Musta bitumikatto keräsi lämpöä kuin mikäkin varaaja, mahtoiko 35 astetta sisällä riittääkään aina! Ja siellä, siinä saunassa, hapettomassa sellaisessa piti sitten jyystää kuin ei olisi seksiä saanut ikinä ? Kerran siirryimme parvekkeelle, mutta se kerta jäi ainoaksi – alakerran parvekkeelta nimittäin kurkkasi naapurin rouva….arvatkaa nolottiko…

No, ei ollut kummallakaan mitään sydänvaivoja kun tuollaisen rallin silloin kesti. Nyt ei tosiaan varmaan enää edes uskaltaisi ?

Nautitaan lämmöstä, mutta ollaan varovaisia, eikö vaan! Hyvää viikonlopun jatkoa!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply