Erotiikka ja seksi, Minä, Naisellisuus, Nautintoja, Pikkutuhmaa

SAUNANJÄLKEISTÄ VILVOTTELUA

Asuntoni on siis sellaisessa kulmassa tähän uuteen naapuriini nähden, että näen osasta pihaa ja ikkunoita etupuolelle, osasta takapuolelle. Naapurikyttääjän unelma siis – enkä edelleenkään suostu siihen muottiin ?

Lauantaina oli jo melko hämärää, suunnittelin itsekin saunassa käyntiä ennen illan TV-sessiota. Ja niin teinkin. Ihanien löylyjen jälkeen menin pyyhkeisiin ja saunatakkiin tumpattuna olueni kanssa takaverannalle niin sanotuille saunasavuilleni. Tapanani on polttaa savuke saunan jälkeen. Tiedän, että osasta teistä on täysin tyhmää hajustaa sillä itsensä, kun juuri on saanut kropan saunapuhtaaksi. No, tämä on kuitenkin yksi traditioistani.

Puhaltelin vaivalla oppimiani rinkuloita, kun naapurissa takaovi kävi ja ”nuoripari”, saunapuhtaana ilmiselvästi hekin, asettuivat terassille. Siellä oli hieman parempi tarjoilu kuin minulla.  Näytti olevan oluen ja siiderin lisäksi viiniä ja skumppaakin esillä. Ja niitä oli kyllä jo nautittukin, näin aavistelin kiherryksestä.

Sytytinpä siinä istuessani toisen tupakan ja meinasin kiskaista savut henkeen samantien. Naapurini päätti aloittaa striptease-esityksen! Pyyhkeet viuhuivat, lantio kävi ja molemmat näyttivät nauttivan. Ihan kiva juttu se tietysti ? Mutta ei tässä suinkaan kaikki….

….naapurini keimaili terassin pystytolpan kanssa kuin tankotanssia konsanaan ja mies siitä vaan innostui. Pyyhe lensi myös hänen päältään ja käsi jalkojen välissä alkoi liikkua yhä kiivaammin.

Jalkojen välistä näkyi nousevan valtava punikkitatti, jota naapurini alkoi alastomana keimaillen lähestyä. Tässä kohtaa häveliäisyyteni sai taas vallan ja syöksyin sisälle. Kieltämättä hieman harmitti, etten taaskaan kyennyt katselemaan näytelmää loppuun. Mutta onneksi mielikuvitukseni saatteli minut sohvalla huippuun asti….

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply