Erotiikka ja seksi, Minä, Nautintoja, Rakkaus

SAAKO IKÄIHMINEN RAKASTAA?

Juhlat on nyt hetkeksi juhlittu ja aika rauhoittua! Järki-Camilla on nyt kehissä, ihan hyvä näin ? Varmaan siksi tämä blogipäivityskin on mietiskelevä ja ehkä hieman kantaaottavakin.

Juuri tällä hetkellä mikään lööppi ei huuda tällaisesta asiasta / tapauksesta mitään, mutta jokunen aika sitten näin oli. En tiedä mistä, mutta jostain tänään päähäni putkahti tapaus, jossa vanhainkodissa asuvia ikäihmisiä kiellettiin vierailemasta toistensa huoneissa. Muiden asukkaiden tapaaminen sallittiin vain yhteisissä tiloissa. Huoneisiin oli pääsy ainoastaan asukkaalla ja hoitajilla.

Miksi tällainen päätös? No, hoitaja oli eräänä päivänä yllättänyt leskimiehen ja -rouvan miehen sängystä vierekkäin makaamasta, käsi kädessä. Tämä oli kuulemma aivan ennenkuulumatonta – olisihan siellä sängyssä voinut tapahtua pian vaikka mitä – vai olikohan jo tapahtunutkin ?

Muistelen, että herra oli nuhteluun todennut, että eiköhän hänellä ole ikää jo riittävästi tällaiseen touhuun! – Aika hyvin tokaistu, eikö ? Muta se ei auttanut, leskirouvalla ei ollut enää asiaa miehen viereen.

En ymmärrä, miksi ikäihmisiltä yritetään viedä kaikki nautinnot ja näemmä jopa oikeus rakastaa, ainakin kahdenkesken. Aivan varmasti monelle riittäisi tuo toisen lämpö, minkä vierekkäin loikoilusta ja kädestä kiinni pitämisestä saisi. Ja mitä sitten, vaikka pussailisivatkin tai vaikka tekisivät jopa SITÄ. Vahinkolapsen todennäköisyyden luulisi olevan melko pieni 80-vuotiailla kuitenkin jo ?

Saako ikäihminen rakastaa? Mun mielestä siis saa, heillä pitäisi olla siihen sama oikeus kuin meillä muillakin. Toivottavasti tämä ymmärretään myös hoitolaitoksissa…

Rakastetaan siis toisiamme!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply