Arki, Juhlia, Minä, Nautintoja

RENTOUTTAVAA JOULUNAIKAA!

Ihanaa Joulua blogini lukija! Tänä vuonna on tullut rikottua perinteitä: kinkku on kaupassa, kuusi jäi hakematta, joulusaunasta nautiskelin jo aatonaattona ja lahjat tuli avattua ennen aaton ruokailua! Mutta tuli se joulu näistä poikkeamista ja joulua edeltäneistä vastoinkäymisistä huolimatta. Ja ihanan rennolta se on ainakin tähän asti tuntunut ?

Positiivisesti ajatellen:

• Kinkun puuttumisesta huolimatta muita herkkuja on ollut yllin kyllin. Säästän ja ostan alekinkun joulun jälkeen ?

• Eipä tarvinnut metsästää kuusenkoristeita pitkin kämppää tai huutaa kissalle kaatuneen kuusen vuoksi.

• Oli ihana pujahtaa eilen saunapuhtaana ulkona tuulettuneiden petivaatteiden väliin.

• Aatto on tuntunut ihanan pitkältä (yleensä päivä vilahtaa silmissä, paitsi lapsena), kun pukki kävi jo ajoissa ?

Olin ollut tosi kiltti – lahjojen määrästä päätellen. Tuntuu, että tontut ja pukki ovat ehkä vähän huonostikin tarkkailleet touhujani vuoden mittaan ? Tässä asiassa olen ikuinen lapsi. Tykkään saada ja avata lahjoja. Vielä sitäkin enemmän tykkään antaa niitä ja sydämestäni iloitsen, jos lahja ilahduttaa saajaansa. Ja yleensä joka vuosi näpertelen itse jotain sormet ruvella. Niin tänäkin vuonna. Se on osa joulumieleltäni.

Tiedän, että kaikki eivät välitä joulusta puupennin vertaakaan. Minä inhoan hulluja jouluruuhkia, yletöntä hössötystä ja överiksi menevää kulutusta, mutta nautin rauhoittumisesta, kynttilöistä ja koristeista – etenkin tontuista ?

Jouluhalauksin Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply