Arki, Minä, Naisellisuus, Nautintoja

RATSASTAMISEN EUFORIAA

Tuli edellisestä rentoutumiseen ja saunomiseen liittyvästä blogipäivityksestä mieleeni RATSASTAMINEN! Siinä on yksi uskomattoman rentouttava pääntyhjennysharrastus!

En ole ratsastanut lapsena, enkä edes teininä. Ystäväni vei minut muutaman kerran aikuisiällä tallille ja kerran sitten hurahdin totaalisesti. Aloin vierailla tallilla ja tunneilla säännöllisesti. Kerran viikossa vaan, enkä kilpaillut tai ollut muutenkaan kovin tavoitteellinen, siksi puhun omalla kohdallani tätiratsastamisesta.

Lähtökohta ja fiilikset niin hepan boxissa kuin selässäkin eivät olleet kovin rentoutuneet tai rentouttavat. Päinvastoin. Olin usein tosi jännittynyt ja suoraan sanoen pelokaskin! Iso eläin, pieni tila ja kokematon hevostenkäsittelijä. Nuoruuden hulluus olisi helpottanut monesti, ikävä kyllä siitä ei yleensä näkynyt ripaustakaan!

Alussa työvoitto oli se, että sain hevosen maneesiin asti, pääsin selkään ja pysyin siellä. Onneksi on lapsena tullut harrastettua muuta liikuntaa ja tasapainokin jonkinlainen, niistä oli paljon apua!

Vähän myöhemmin varmuus hevosten kanssa kasvoi, vaikka tunsin itseni kyllä tosi usein varsinaiseksi arkajalaksi! Aloin haastaa itseäni ja vakiheppana ollutta jästipäistä tammaa ja pian me vedettiinkin ihan kivoja laukkaympyröitä ja muita. Se onnistumisen fiilis!

Hyppäämään mua ei tällä iällä enää saa! Tiedän niitäkin, jotka sen aikuisiällä ovat aloittaneet, mutta mä en toden totta tule kuulumaan niihin ihmisiin! Mulle on riittänyt ja riittää se, että tallilla en ajattele yhtään mitään muuta ja olo kotiin ajaessa on ihanan euforinen. Sen tallireissun tuoman fiiliksen täydentää sauna!

Erinäisistä seikoista johtuen viimeisimmästä tallireissusta on kulunut melko (liian) pitkä aika. Kaipaan sitä. Toivottavasti homma käynnistyy vielä uudelleen ?

Camilla

ps. Aina puhutaan, että naiset ratsastavat, koska se tuntuu niin kiihottavalta. Voin kertoa, että siinä ei ole mitään perää! Lähin fyysinen tunne on kipeäksi hinkkaantunut alapää ja ruvelle menneet pakarat ? Henkinen euforiafiilis voi sitten jo lähennelläkin jotain seksiin viittaavaa ?

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply