Arki, Minä, Puhelintyttö, Sitäsuntätä

PUHELINTYÖN HIENOJA PUOLIA

Kuva liittyen kyseiseen tapaukseen ? Nimittäin niihin puhelintyön hienoihin puoliin, joita ihan jokainen työ ei mahdollista. Kyllähän etätyö lisääntyy koko ajan ja laitteesta riippuen työtä voi tehdä vaikka omalla terassilla. Ihanaa sekin ja nauttisin siitäkin, mutta enpä sitä työtä tehdessä samanaikaisesti tällä tavalla ihailisi kesän etenemistä, enkä nyppisi ylikukkineita kukkia. Tässä puhelintyössä pystyn siihenkin!

Älä huoli, siirryn kyllä puhelimen soidessa ripeästi sisätiloihin ? Olen jo tarkkaan kellottanut, kauanko siihen menee, ja missä kohtaa pihaa voin istuskella. Koska työasuuni liittyy yleensä vahvasti aamutakki ja sen alla olevat minit alusvaatteet on lisäksi vaan etu, että pihani on hyvin aidattu ja muutenkin näkösuojattu. Säästyy enemmiltä ihmettelyiltä ?

Toinen ihan ehdoton tämän työn plussapuoli on vapaa työaika! Voin olla linjoilla ihan juuri silloin kuin itselleni sopii! Tietysti olisi hyvä, jos se aika sopisi myös soittaville asiakkaille…

Tänään päivällä keskityin vain pihalla hääräilyyn, kahdestakin syystä. Oli niin suttuisia multahommia tiedossa, että oli pakko pistää vähän huonompaa päälle. Lisäksi en olisi ollut yhtään varma, olisinko havahtunut puhelimen ääneen tai värinäänkään. Sen verran hurjaa oli tämän päivän tuuli!

Mutta kyllä mä olenkin nyt väsynyt! Tietää tehneensä kyllä. Huomenna ja ei ehkä koko loppuviikollakaan nuo hommat varmaan enää iske, joten taidan vaihtaa hommia ja  pitää vaihteeksi puhelinta päällä aika lailla ? Onhan mulla loppuviikko normitöistä vapaata!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply