Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Naisellisuus, Nautintoja

POSKI POSKEA VASTEN

No niin, jos nyt vihdoin pääsisi kertoilemaan niistä taannoisista häistä jotain. Olen ehkä vähän tarkoituksellakin venyttänyt kertomista, odottanut, että isoin nolous katoaisi ? Tuli taas vähän juhlittua nimittäin. Juotua, tanssittua, valvottua…..ja joo, sitäkin touhuttua. Kuuma Camilla nimen varsinaisessa merkityksessä oli liikkeellä niissä häissä….

Niissä häissä oli tosiaan ruokaa ja juomaa luvatusti riittävästi, vähän liikaakin ? Ei tarvinnut muun pöytäseurueen paljoa yllyttää, minä tyttö maistelin yhtä sun toista sorttia ja tahti kiihtyi illan mittaan. Olkoon puolustus tai tekosyy, mutta en kyllä ollut ainoa….

No, fiilis oli erittäin sopiva myös tanssilattian kuluttamiselle! Näin jälkikäteen en ihmettele yhtään, miksi paikkani olivat seuraavalla viikolla niin kipeät! Lähinnä ihmettelen sitä, että pääsin alkuviikolla sängystä ylös ? Tuli nimittäin twistailtuakin siihen tahtiin, että oksat pois vaan!

Kuten kunnon juhliin kuuluu, oli nopeaa ja hidasta vuorotellen, loppuillasta jo nojailubiisejäkin. Siinä vaiheessa olin viittä vaille nukahtamista ja puolihorteessa tanssin erään puolitutun nuoren miehen kanssa. Horros loppui kyllä nopeasti kun tajusin miehen huulien kulkevan kevyesti kaarella olevaa kaulaani pitkin…

Aivan ensimmäiseksi nopea tarkistus, näkeekö kukaan! Kun totesin, että suojassa ollaan, annoin miehen jatkaa, ja samalla huomasin, että myös alapääni oli herännyt – meidän molempien…

Hitaita tulikin jostain syystä siinä välissä monta peräkkäin. Ties monennenko kohdalla totesin, että nyt on pakko mennä ulos! Pelkäsin jo, että mahlat alkavat valua pitkin reisiä, niin kiihottavasti kädet olivat kulkeneet pitkin kroppaani. Puolittain takanani kävellen (etumuksensa pullotusta muilta peitellen) lähdimmekin ulos tuulettumaan.

Tämä oli vasta alkusoittoa tuolle illalle – seuraavassa ”jaksossa” lisää ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply