Juhlia, Minä, Nautintoja

PIKKUJOULUJEN SUUNNITTELUA TYÖMAALLA

Kotona sairastaessani töissä oli suunniteltu pikkujouluja. Joka vuosi seuraavat on miltei jo lyöty lukkoon heti edellisten jälkeen ja vielä kesälomien kynnykselläkin niistä jotain veistellään.

Sitten tuleekin syksy, eikä kukaan oikein enää muista, mitä ennen lomia suunniteltiin ja sovittiin. Eihän kukaan kahvipöydässä mitään muistiinpanoja ole tehnyt…Syksy hurahtaa aina vauhdilla ja porukka havahtuu pikkujouluasiaan joka kerta aivan liian myöhään. Niin tänäkin vuonna.

Olen – kas kummaa ? – aina kuulunut etuoikeutetusti suunnitteluporukkaan, mutta nyt pentele olivat minut syrjäyttäneet! Eivät sitten kirveelläkään suostuneet kertomaan, mitä kivaa ja koska meillä on tiedossa. Ainakaan vielä….

Yksi kuitenkin vihjasi, että kannattaa käydä bikinikaupoilla, allasbileet tiedossa. Toinen ehdotti karvalakin hankkimista, palellaan kuulemma ulkona laavulla ja kolmas sanoi, että ehdottomasti ostettava molemmat!

Ota tuosta porukasta sitten selvää! Huijasivat tietysti kaikki. Vai huijasivatko sittenkään?! Kuukauden sisällä tämäkin selviää ja pakkohan niiden on päivämäärä kertoa hyvinkin pian. Sitä ja tarkempia ohjeita odotellen, hieman kauhullakin ? Tulet AIVAN VARMASTI kuulemaan (siis lukemaan), kunhan itsekin tiedän jotain lisää ?

Odottelemisiin siis!

Camilla
Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply