Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Nautintoja, Pikkutuhmaa

PIHALLA PIILOSSA KATSEILTA

Eilisessä päivityksessä ei tosiaan tullut kerrottua vielä kaikkia häätapahtumia….Jos haluat lukea alusta, aloita eilisestä päivityksestä!

Posket punaisena painelin tämän nuoren miehen kanssa ulos vilvoittelemaan, tunnelma alkoi olla melko kuuma ? Päivällä satoi melko rankastikin (lähdin muuten häihin kuitenkin ILMAN kumisaappaita ?), mutta sää poutaantui iltaa kohti ja pihalla olleet kalusteet olivat kuivahtaneet jo melko hyvin.

Nappasin coolerista kylmän oluen ja olin istahtamassa omalle tuolilleni, mutta minua napattiinkin lanteilta kiinni ja nostettiin syliin istumaan ja levitettiin viltti paljaiden säärieni suojaksi.

Ilta oli lämmin, eikä hyttysiäkään näkynyt, joten sen puolesta viltti oli aivan turha. Silmänlumetta se taisi laittajan puolelta ollakin, sillä nyt hänen kätensä saivat harhailla melko vapaasti, piilossa ylimääräisiltä katseilta.

Ja sitä vapautta hän kyllä hyödynsikin! Kädet kulkivat likimain läpi koko kroppaani, pysähtyen hieman pidemmäksi aikaa rinnoilleni ja seuraavan kerran reidelleni. Käsi löysi tiensä hameeni alle ja samantien sormet alkoivat siirtyä pikkuhousujen sisäpuolelle…

Tunsin, kuinka alapäässäni tykytti. Se oli kuuma ja kyllä, kosteakin jo, ja odotti hyvää tekeviä sormia kiihkeänä. Sormet etsivät reittiä kiihotusnappulalleni, löysivätkin sen, mutta ne jatkoivat samantien eteenpäin etsimään mustaa aukkoa…mun oli melkoisen vaikea pysyä paikallani kiemurtelematta ja ilme edes jotakuinkin peruslukemilla.

Mutta sitten oli pakko skarpata, muutama häävieras käveli nimittäin meitä kohti juttusille! Homma keskeytyi, sillä he eivät vain poikenneet, vaan miltei ”asettuivat taloksi” seuraamme ?

Mutta ei tässäkään vielä kaikki, ilta oli vasta nuori ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply