Arki, Minä, Sitäsuntätä

PENKKIURHEILUN HUUMAA

Tässä on taas ollut muutama ”hyvä” tekosyy jäädä sisätiloihin ja jässähtää sohvalle. Eka on noi pääkallokelit ja inhottava tuuli ja toka MM-kisat ? Omistan kyllä jääpiikit ja aivan varmasti riittävästi vaatteita, mutta jostain syystä mun liikkumiseni laahaa nyt pohjamudissa. Tosi hyvän lisäsyyn jäädä sisälle antavat nyt nuo MM-kisatkin.

Mä olen ihan pikkulikasta asti ollut melkoinen urheilun seuraaja! Tyydyn niihin lajeihin ja kisoihin, joita ns. normikanavilta löytyy, mutta niitä seurailenkin sitten melkoisen aktiivisesti. Must-juttuja ovat nämä isot kisat, etenkin nyt, kun tulevat ns. ihmisten aikaan.

Nuorena kävin aika lailla itsekin hiihtämässä. Muistan, kun ensin katsoin telkkarista kisat ja sitten kaappasin itse sukset kainaloon ja lähdin ladulle ? Nykyään se valitettavasti jää tuohon ensimmäiseen osioon. Mutta kieltämättä melkoinen kutina iskee päälle, kun katselee helpolta näyttävää hiihtämistä ihanassa auringonpaisteessa ja upeissa maisemissa.

Mutta hitsi soikoon, työt haittaavat penkkiurheilijan arkea! Saas nähdä, pystyykö Yle Areenaa pitämään yhtään taustalla ensi viikolla. Toivotaan, että edes hieman ?

Mitalijuhlia odotellessa!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply