Erotiikka ja seksi, Juhlia, Pikkutuhmaa, Teinijuttuja

PEITTO HEILUI GRILLIBILEISSÄ

Sain eilen sisäpiirin lisätietoja perjantaisista grillibileistä. Menohan oli vielä erittäin maltillista siinä kohtaa kun itse lähdin kotiin itseäni kiusaamasta. Vältin pahemman luokan krapulan, mutta eilen kuulemani perusteella myös hyvin todennäköisesti muunkinlaisen henkisen morkkiksen….

Meillä oli suljettu tapahtumasivu Facebookissa, mutta sinne ei kukaan illalla kuvia laittanut, lupauksista huolimatta. Ehkä taidot eivät illalla siihen enää riittäneet ? Aamupäivällä ryhmään ilmestyi muutama kaino Kiitos, kivaa oli -kommentti, ei muuta.

Mä en (onneksi) ollut kuitenkaan se, joka olisi utelemalla udellut uutisia illan kulusta. Pirskeiden emäntä halusi itse avautua….

No, väkimäärä oli tuplaantunut suunnitellusta kuin kouluaikaisissa bileissä konsanaan, puskaradio oli toiminut…siellä oli ollut kutsuttujen lisäksi serkun kaimaa sun muuta. Ja koska kutsuttujen määrä oli mitoitettu terassin ja asunnon mukaan, ei tuolla väkimäärällä oltu vahingoiltakaan vältytty. Punaviiniä sohvassa ja matolla, pari pihatuolia tohjoksi jne…Harmillista.

Mutta eniten emäntää ihmetytti ja nolostutti peiton heilumisen määrä illan, yön ja vielä aamunkin aikana. Ensimmäinen pariskunta oli yllätetty vessasta – jonoa pukkasi ja ovi oli unohdettu laittaa kiinni ? Tämä pari oli sitkeä ja vaihtoi vaan paikkaa, sillä heidät löydettiin jossain kohtaa iltaa saunasta samoissa puuhissa!

Makuuhuone oli ollut aktiivikäytössä – jopa neljällä ihmisellä samaan aikaan ? Yöllä oli yllätetty yhdet kiihkeät terassituolilta ja aamulla viimeiset suihkusta!

Melkoista menoa siis! En ihmettele, että pirskeiden emäntä oli jopa hieman kauhuissaan. Voi olla, ettei seuraavaa kutsua ihan hetkeen tule ?

Kuvan kissa ei liity tapaukseen 🙂

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply