Arki, Minä, Puhelintyttö, Sitäsuntätä

PÄÄSIÄISEN TAIKAA

Pääsiäisen aika on kevään taika-aikaa ? Munista tulee tipuja – tai suklaata, kaikenlaiset puput alkavat pörrätä näkösällä, osa vähissäkin vaatteissa, ja noidatkin ovat nyt liikkeellä ?

Heh, mäkin voisin olla noista mikä vaan: tipu, pupu tai noita, mutta arvaattekos, mikä näistä eniten koen olevani….NOITA! En suinkaan ilkeä ja paha, mutta hieman ilkikurinen kyllä. Ja samalla tietysti hieman keimaileva ja kiusoitteleva. Sellainen todellinen yllätyspääsiäismuna, mutta noitana.

Tämä noita on saanut nauttia pääsiäispyhien lisäksi parista ylimääräisestä vapaasta. Tai no, ei mistään ylimääräisistä, vaan vielä käyttämättömistä talvilomapäivistä. Ajoitus osui nappiin, mitkä ilmat! Noita vaihtoi parina päivänä luutansa haravaan ja toi näin kevättä pihaankin. Kieltämättä tuntuu vähän toimistoihmisen paikoissa, mutta hyvällä tavalla vaan, osasin kerrankin haravoida kohtuudella per päivä!

Huomaatteko jutuista, että kevätvilli on tainnut iskeä päälle! Entä siellä? Yritän näinä pääsiäispyhinä olla linjoilla niin paljon kuin pystyn, joten soita ihmeessä ja tsekkaa, mitä taikoja sulle keksittäis ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply