Juhlia, Minä, Pikkutuhmaa, Sitäsuntätä

ONNEKSI OLTIIN RISTIÄISISSÄ…

Edellisessä päivityksessä kerroin ystäväni Marilynin tyttövauvan ristiäisistä. Pääsin vasta alkuun siinä hurlumhei-juhlassa! Enpä ollut moisia ristiäisiä ennen kokenut, mutta onneksi tosiaan oltiin ristiäisissä, eikä esimerkiksi hautajaisissa ?

Marilynin työkaveri Annabel pokaili kanttoria melkoisen estottomasti. He pitivät kovaa sutinaa kahvitilaisuudessa. Ne vieraista, jotka homman tajusivat, eivät voineet olla punastelematta.

”Nuoripari” häipyi kesken kahvittelun jonnekin takatiloihin, varmaan vessaan, mutta tiloissa oli melkoisen huonot äänieristeet. Ilon äänet kuuluivat varsin selvästi juhlatilaan asti. Mukana olleet ikäihmiset totesivat, että ”niin mukavia ja virkistäviä nuo lasten leikkien ja kisailujen äänet”. Pappi jatkoi, että ennemmin taitaa olla lapsenteon ääniä. Papin kommenttia LUOJAN KIITOS ei monikaan tainnut ymmärtää tai kuuli väärin!

Ja ONNEKSI omat refleksini olivat salamannopeat! En nimittäin voinut mitään sille, että nämä kommentit kuullessani juuri hörppäämäni kahvi suorastaan purskahti suusta ulos ? Lautasliina oli onneksi kädessä ja sain estettyä pahimmat vahingot. Ei olisi varmaan tullut kiitosta vastapäätä istuneilta vierailta, jos kahviläikät olisivat koristaneet heidän juhlavaatteidensa rinnuksia….

Pikkuhiljaa aloimme Marilynin kanssa vilkuilla toisiamme tihenevään tahtiin. Marilynille oli luvattu vauvavapaa ilta, ja aloimme jo vähän kuumeisestikin odotella liikenteeseen lähtöä. Kahvi vaan tuntui maistuvan pannutolkulla etenkin noille iäkkäämmille juhlavieraille…ehkä se tästä, odottavan aika vaan oli niin julmetun pitkä ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply