Minä, Rakkaus, Teinijuttuja, Totuuksia

ONKO IKÄ VAIN NUMEROITA?

Täällä taitaa olla uteluikä meneillään! Kiinnostaisi tietää, mitä mieltä te lukijat olette ikäerosta parisuhteessa ja sen merkityksestä. Onko ikä ja ikäero vain numeroita, joilla ei ole suhteen toimivuuden kannalta mitään merkitystä, vai kuulutko niihin, jotka eivät voisi kuvitellakaan suhdetta yli paria vuotta nuoremman tai vanhemman kanssa? Tai onko tässä vielä joku välimaasto, minkä itse hyväksyisit?

Parikymppisenä ja alle likkakaverini tapaili ja seurustelikin miltei aina itseään huomattavasti vanhempien miesten kanssa. En ymmärtänyt sitä yhtään, ja harrastinkin silloin itse vain omanikäistäni seuraa.

Jossain vaiheessa homma kääntyi, en tiedä miksi, ja löysinkin itseni ihastumasta yli kymmenen vuotta vanhempaan mieheen. Muistan, miten oikein hirvitti kertoa siitä vanhemmilleni ? Tätä suhdetta seurasi vielä vanhempi ja sitten vielä vanhempi ? Aloin olla jo miltei huolissani itsestäni ? Vitsi

Nämä kokemukset tekivät minusta varmaan ajoittain ”vanhana syntyneen” oloisen. Hyvä ja huono asia. Mutta samalla ne avasivat silmäni sille, että hyvä ja itselle sopiva tyyppi voi löytyä ihan minkäikäisestä tahansa! Mitään prinsessatarinaa näistä ei mistään syntynyt, mutta en väitä, että se olisi ollut ikäeron syy. Syyt olivat muissa kuin ikään liittyvissä jutuissa.

Mutta nyt kiinnostaa kuulla (lukea) sun ikäeron liittyvistä kokemuksistasi! Kirjoita ja kerro, pliis!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply