Arki, Minä, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

OMAKOTIASUMISEN IHANUUKSIA JA ”IHANUUKSIA”

Kevät tuli, lumi suli….mutta, mutta…nurmikko tykkäsi takatalven lumisateen tuomasta kosteudesta, mutta kuten kuvasta näkyy, niin myös voikukat ja muut einiinkivat kasvitkin. Mutta nyt vihertää ihanasti!

Samalla olisi kyllä jo ruohonleikkurillekin töitä! Se on hommaa, josta tykkään, jos vaan kone tekee yhteistyötä. Nykyisen koneen kanssa yhteistyö alkoi rakoilla viime kesänä, eikä leikkuuhomma ole sen jälkeen ollut mitään mieltäylentävää hommaa. Tai on se sitten, kun koneen saa käyntiin ?

Tulpat on vaihdettu ja öljyt tsekattu, niistä ei vika ole kiinni. Vissiin joku kalvo-ongelma, sanoi yksi teeseitse-tuttu. Hänen osaamisalueisiinsa ei kyseinen homma vaan satu tietenkään kuulumaan…

Taitaa siis olla koneen osto edessä. Eiväthän ne perusvehkeet mitään huippukalliita ole, mutta ei tähän kivipihaan mitään ihan heppoista muovinpalaakaan viitsisi hankkia. Voisi olla kerta ja laaki se kone!

Aitakin alkaa näyttää siltä, että susihukka kun puhaltaa, aita on kumossa ? Ei nyt sentään ihan vielä, mutta uusimislistalla sekin. Aina vaan tuntuu olevan tärkeämpiä juttuja, jotka listalla menevät ohi.

Omakotiasumisessa on parasta oma rauha ja se, että saat tehdä sille (tai olla tekemättä) ihan mitä tykkäät lupia kysymättä (isommat rakennusjutut ovat tietysti eri asia). Mutta kyllä se on samalla sellainen pohjaton kaivo: rahaa saat uppoamaan ihan niin paljon kuin haluat, ja yleensä enemmänkin uppoaisi! ?

Kaikesta huolimatta kevään etenemisestä nauttien…

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply