Juhlia, Minä, Yhdessäoloa

OLETHAN MUISTANUT ONNITELLA?

Olethan muistanut onnitella tänään lastesi äitiä, omaa äitiäsi ja mummua/mummoa/isoäitiä, mikäli elämässäsi näitä naisia on! Melko vaikea tätä asiaa on tänään ohittaa, mutta jos kuitenkin on mennyt ohi silmien ja korvien – tai muuten vaan kumminkin unohtunut – tänään on äitienpäivä ?

Ei sen muistamisen tarvitse olla kuorruttamista kalliilla lahjoilla, itse muistaminen on tärkeintä, puhelinsoittokin lämmittää. Monena vuonna itselläni on ollut niin, että en ole äitiäni äitienpäivänä nähnyt, mutta kortti ja pieni muistaminen sekä varsinaisena päivänä puhelinsoitto on tullut tehtyä. Tänä vuonna nähtiin ja kuten lapsuudessa, kävin keräämässä valkovuokkoja aamulla. Tuli melko nostalginen olo!

Mulla on äitini kanssa varmaan normaalia läheisempi suhde muutenkin. Soitellaan melkein joka päivä, useamman kerran viikossa joka tapauksessa! Ja melkein kuukausittain nähdäänkin. Onneksi. Tulee vielä aika, jolloin se ei enää onnistu, mutta silloinkaan ei tarvitse voivotella, etten ole pitänyt tarpeeksi yhteyttä. Enemmänkin tietysti voisi olla avuksi, mutta olen melko tyytyväinen tähän, mihin nyt pystyn.

Mutta tosiaan, jos vielä on onnittelut tekemättä, tee ne nyt heti!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply