Erotiikka ja seksi, Minä, Naisellisuus, Parisuhde

OLET VARMAAN KUULLUT PÄÄNSÄRYSTÄ?

Camillan asialinja jatkuu tänäänkin ? Podin tänään ikävää päänsärkyä ja miten siitä tulivatkin mieleeni ne hetket, jolloin olen siihen vedoten kieltäytynyt seksistä. Todella harvoin syyttä, mutta myönnän, että niinkin olen tehnyt. Naisten päänsärystähän on tullut oikeastaan vitsi. Mutta särkee sitä päätä joskus miehilläkin, uskokaa pois – tästä on ihan omakohtaista kokemusta!

Uskon ja tiedän, että seksistä kieltäytyminen ei tunnu kumppanista kivalta. Ei etenkään, jos ”päänsärkyä” tai muita syitä alkaa olla useinkin, mutta tiedätkö, ei se tunnu kieltäytyjästäkään mukavalta. Oli kyseessä todellinen päänsärky tai muu syy, on aina taustalla jotain, miksi seksi ei kiinnosta. Syitä on niin monia – todellinen kipu, rankka päivä töissä, lapset, yleinen ketutus tai pahimmillaan se, että itse asia eli seksi ei kiinnosta. Älä nyt kuitenkaan ensimmäisenä mieti, että vika olisi sinussa, siitä ei useimmitenkaan ole kyse!

En ole psykologi, terapeutti enkä lääkäri, puhun vain omien ja kuulemieni kokemusten perusteella. Niillä opeilla voin sanoa, että tilapäiseen ”päänsärkyyn” paras apu on ymmärrys ja halaus, pahinta suuttuminen ja loukkaantuminen. Ja jos teet sen oikein ja sydämestäsi, voi ”päänsärkykin” yhtäkkiä kadota. Uskotko, kokeile vaikka!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Leave a Reply