Arki, Erotiikka ja seksi, Minä

OLEN PUHELINSOITON PÄÄSSÄ

Hei taas ? Tuo edellinen sovituskoppipäivitys oli hieman rajumpaa settiä ja yksi esimerkki fantasioista, joita puhelimessa miehiltä kuulen. Yksi ”puhelintyttönä” olemisen parhaista puolista onkin monipuolisuus ja vaihtelevuus! Koskaan et tiedä, kuka soittaa ja mitä hänellä on mielessään. On vaan hienoa, kun voi auttaa monenlaisissa jutuissa..

Toisinaan juttelemme soittajan kanssa ihan vaan niitä näitä, joskus saan parhaani mukaan yrittää neuvoa parisuhdeasioissa, mutta useimmiten puretaan paineita ?

Ihan huippua on ollut todeta myös se, että soittajat ovat todella eri-ikäisiä. Juuri näinhän sen pitääkin mennä! Seksilinjat on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille.

Kaikkien mieleen en ole, mutta sekin on ihan luonnollista ja pakko hyväksyä. Puhelinseksi24.fi-sivuilta löytyy varmasti jokaiselle sopiva, ellei mun kanssani synkkaa.

On ihmisiä, jotka tuomitsevat linjoille soittamisen. Ihmettelevät etenkin niitä, jotka ovat parisuhteessa. Joskus muinoin olen voinut kuulua näiden ihmettelijöiden joukkoon, mutta en enää. Vanha viisaus pitää taas paikkansa eli kokemus tuo viisautta. Nyt kun oikeasti tietää, millaista tuo työ on ja miksi ihmiset soittavat, en näe siinä enää yhtään mitään ihmeteltävää. Onhan tuo nyt sata kertaa parempi, että paineet puretaan puhelimessa minun kanssani kuin menemällä vaikka vieraisiin!

Odotan jatkossakin kuulevani mielenkiintoisia tarinoita, erilaisia fantasioita ja kaikkea, mitä mieleesi tuleekaan. Eli soitellaan!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256, www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

2 Comments

 1. BB96

  Ei ole aikataulut menneet yhteen puhelinsoiton osalta. Ehkä tänään tai tällä viikolla 😀

  • Comment by post author

   Camilla

   No voi dämm! Mulle tuli kaikenlaisia, osa vähän yllättäviäkin menoja, tohon viikolle, enkä juuri ehtinyt olla linjoilla. Huomenna sunnuntaina on tarkoitus olla hyvinkin tavoitettavissa!

   Camilla

Leave a Reply