Arki, Minä, Naisellisuus, Puhelintyttö

ODOTTAVAN AIKA ON PITKÄ…

Jotain ihanaakin tähän pari päivitystä sitten kertomieni surullisimpien uutisten joukkoon. Ystäväni Marilyn on aivan viimeisillään raskaana ja synnyttää pienokaisensa aivan millä hetkellä tahansa!

Olen melko empaattinen ihminen ja nytkin olen kuin kissa kuumalla katolla ja niin kuin muka olisin itse siellä osastolla H-hetkeä odottelemassa. Kyllä odottavan aika on pitkä – jos siellä sairaalassa, niin kyllä se on sitä täällä kotijoukoissakin!

Marilyn on vähän niin kuin työkaverini, sillä olen tutustunut häneen seksilinjojen kautta. Olemme siis molemmat töissä puhelinseksi24.fi-palvelussa. Melkoisen räväkkä mimmi ja tunnustan, että totean itseni usein hänen rinnallaan melkoisen kevyeksi kamaksi, sen verran ronskeja ovat sen naisen jutut toisinaan ? Voisi sanoa, että olemme sielunkumppaneita, niin helposti ja hyvin tulemme toistemme kanssa toimeen. Koskaan emme ole toisiamme nähneet, mutta viestejä olemme vaihdelleet kyllä.

Eli nyt ymmärrätte varmaan vielä vähän paremmin, miksi myötäelän Marilynin loppuraskaudessa niin vahvasti mukana. Kerron kyllä heti, kun jotain kuuluu ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply