Arki, Minä, Sitäsuntätä, Suunnitelmia

NYTHÄN SE MYRKYN LYKKÄS!

Olen vieläkin vähän shokissa tämän päivän uutisten vuoksi. Pukkaa kolmen päivän työmatkaa, jonne meitä duunareitakin tarvitaan kuulemma mukaan! Ja kaiken kukkuraksi tämä olisi edessä jo ensi viikolla!

Ensireaktioni oli tosiaan täydellinen shokki. Nyt olen jo sen verran toipunut, että näen reissussa kivojakin puolia. Ihan hieno nähdä pitkästä aikaa vähän muitakin kuin kotinurkkia ja etenkin – ihanaa päästä valmiiseen, yltäkylläiseen aamupalapöytään! Mutta, mutta, mulla on kissat!

Melko lähellä ollut kissahoitola lopetti jo useampi vuosi sitten. Nyt lähimpään on ensinnäkin ihan kiitettävästi matkaa, mutta isoin hui liittyy kyllä siihen, mitä se kolmelta kissalta maksaisi ?

Vanhemmat kissat varmasti pärjäävät, kunhan keksin jonkun lähistöltä niitä ruokkimaan. Ne eivät niin hirmuisesti lässytystä tai muuta läheisyyttä kaipaa (eivät ainakaan näytä sitä), mutta entä mamin mussukka, nuorin näistä, joka ei ole yhtä kokonaista yötä ollut ilman minua!!! Täytyykö ottaa mukaan ?

Onneksi tässä on vielä jokunen päivä aikaa miettiä, etsiä ja keksiä hyvä ratkaisu! Mahtaako tulla uni ensi yönä lainkaan, vai suunnittelenkohan tätä aamuun asti….toivottavasti en ?

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply