Erotiikka ja seksi, Juhlia, Minä, Nautintoja

NE TYÖMAAN PIRSKEET

No niin. Mä olen odotuttanut teitä työmaan pikkujoulujen tapahtumilla ihan liian kauan. Pakko  ne varmaan nyt on tuoda julki. Pippaloiden jälkeen ne pari viikkoa ennen jouluvapaita meni porukalla punastellen ja vähän seiniä pitkin hiipien. En siis ollut ainoa….

Kuvan mökki ja maisema muistuttavat paikkaa, minne meidät bussilla vietiin. Tuo pikkumökki on kuin se ihana pihasauna, jonne löytämistä ja kulkemista varten ennalta ilmoitettu otsalamppu oli enemmän kuin hyödyllinen. Olipa kädet vapaana saunajuomille ja muille varusteille.

Muista ennalta ilmoitetuista tarvikkeista bikineitä tarvittiin paljuiluun. Joo, aluksi. Loppuillasta muistettiin laittaa enää vain karvalakki, jos sitäkään ? Olin kiltisti noudattanut ohjeita ja mukana oli vanhempieni vintiltä löytynyt karvareuhka. Sellainen sopivan kamala!

”Mökki” oli melkoisen loistokas hirsihuvila, jossa oli kyllä tilaa isommallekin porukalle.

Kaikki tämä sijaitsi KESKELLÄ METSÄÄ. Onneksi ei tarvinnut jäädä sinne yksin, olisi varmasti pelottanut! Ja osasi sinne jokunen taksikuskikin. Vaikka meille oli yhteiskuljetus sinne ja takaisin, lähti yllättävän moni ennen aamua omia aikojaan omin kyydein pois ?

Mutta takaisin iltaan. Ruoka oli tilattu pitopalvelusta. Tuotiin se mukanamme ja lämmitettiin paikanpäällä. Vau ja nam! Oli huippuhyvää! Lievän ähkyn jälkeen olikin ”kiva” mennä saunaan. Ähky siinä tuli, vaikka yrittikin kevyesti syödä ja jättää tilaa saunan jälkeiselle uudelle kierrokselle.

Huvilassa oli sisällä sähkösaunakin. Arvoimme miehet sinne ja naiset pääsivät puulämmitteiseen ulkosaunaan. Paljussa köllöteltiin väliajat. Sitä se oli useamman tunnin: saunaan, paljuun, saunaan, paljuun. Ja ”yllättäen” aika pian molemmat saunat olivat sekasaunoja.

Yksi pari häädettiin saunasta muualle kuhertelemaan, toinen sai jäähykäskyn paljusta. Nämä alkuillasta, loppuilllasta kaikille sekin tuntui olevan yksi ja sama, kuka missäkin teki ja mitä ?

Jimiin en päässyt tekemään lähempää tuttavuutta. Hänet kaappasi itselleen yksi nuori varastomimmi Iina. Tai miten sen nyt ottaa…olihan Jimi melko lähellä, seinän takana. Nimittäin silloin pikkutunneilla kömpiessäni yhteen makuuhuoneista – varasto-Mike perässäni – näin Iinan ja Jimin menevän viereisestä ovesta. Ja aika pian heidät kuulinkin.

Viereeni ängennyt nelikymppinen varasto-Mike (Mikael virallisesti) noteerasi myös nuo äänet ja kädet alkoivat käydä peittojen alla. Kieltämättä ne naapurihuoneesta kuuluvat naimisen äänet olivat tosi kiihottavia. Sänky paukkui kevyesti seinää vasten huohotuksen ja muiden äänien sitä säestäessä.

Mike veti mun käteni kivikovalle vehkeelleen ja haki sormillaan alapäätäni. Kohta sormet löysivät litimärän reiän. Naapureiden ääntely kiihotti niin paljon, että mekin oltiin kumpikin jo ihan valmiita loppuhuipennukseen. Nostin peitot pois tieltä ja istuin hajareisin Miken päälle. Nostin lantiotani ja ujutin tulikuuman kalun sisääni. Huh, mikä tunne!

Mike otti ohjat ja liikutteli mua vahvoilla käsillään edestakaisin. Sain vaan olla ja nauttia ihanasta fiiliksestä ja aivan pian syöksyvästä orgasmista. Ei siihen tosiaan kauaa mennytkään kun neljä ihmistä – naapurihuone ja me – taisi saada orgasminsa melkoisen samaan aikaan…

Mikeä nolotti oma nopea laukeamisensa, minua lähinnä se, että olin niin helppo nakki. Ehkä syyttä, tuntui se niin hyvältä…ja aamullakin ehdittiin pikaisesti ?

Että sellaiset pirskeet siis!

Camilla

www.puhelinseksi24.fi, soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply