Minä, Naisellisuus, Teinijuttuja, Totuuksia

NAINEN TARVITSEE 7 MIESTÄ

Mistä mahtoi tulla mieleeni muinainen leikinlasku parinkymmenen vuoden takaa. Vitsailimme ja teimme tyttöporukassa laskelmia siitä, montako miestä nainen tarvitsee. Muistaakseni päädyimme seitsemään ja hyvin eriteltynä tarpeita taisi olla yli kymmenen ?

Listalle päätyivät ainakin remontti- ja kunnostushommat hoitava, auton huoltohommat hanskaava, rakastaja ja seksipuolesta huolehtiva, ruoanlaittaja, kekkereille ja muissa juhlissa edustava, pihatyöt hoitava, lasten kanssa viihtyjä ja vielä joillain muilla tehtävillä varustettu mies. Jostain syystä tuolloin arvelimme, ettei yhdestä miehestä olisi kaikkia tarvittavia tehtäviä hoitamaan, ainakaan täydellisesti.

Vitsailuahan tuo meiltä oli, mutta silti näin jälkeenpäin melko alentavaakin teitä miehiä kohtaan. Oletteko te miehet harrastaneet vastaavaa hulluttelua ? Toivottavasti, tasapuolisuuden nimissä, etten ihan hirveästi joudu tämän vuoksi meitä naisia häpeämään.

Toiveita ja odotuksia saa tietysti olla, kunhan ne eivät muutu vaatimuksiksi – ja ihan mahdottomiksi sellaisiksi. Me ollaan kaikkia hyviä jossain, mutta ei täydellistä olekaan, eihän?!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply