Arki, Juhlia, Minä, Sitäsuntätä

NAIMATTOMAT MIEHET VARAUTUKAA!

Tänään on SE PÄIVÄ, jolloin kosintapyyntöjä voi sadella yllättäviltäkin tahoilta, karkauspäivä nimittäin. Varautukaa siis ?

Faktana todettakoon, että tähtitieteellisesti vuosi kestää 365 päivää ja kuusi tuntia. Kalenterivuosi on kuitenkin kestoltaan vain 365 päivää, joten tilanne tasoitetaan neljän vuoden välein ylimääräisellä kalenteripäivällä.

Karkauspäivän perinteitä on Suomessa vietetty jo 1800-luvulta lähtien. Kosiminen ja hamekangas on itsellenikin tuttu karkauspäivän perinne, jota kylläkin olen vain leikilläni käyttänyt. Yhtään hamekangasta en siis ole saanut, mutta kertaakaan en ole kyllä naimisissakaan ollut. Oma pieni riskinsähän siinä tietysti on joka kerta kyllä ollut ?

Verohallinto iski tempauksellaan tähänkin päivään. Kyseinen lafka on siirtynyt uudelle aikakaudelle, ja repäisee nykyään aina ajoittain melko hulvattomillakin some-päivityksillä. Tänä vuonna lahjaverottomana lahjana voi antaa hamekangasta jopa 290 metriä. Parit koltut tuosta määrästä kyllä tekisikin jo ? Käykää somessa katsomassa tarkemmin!

Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256. Tarkista hintatiedot  www.puhelinseksi24.fi 

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply