Erotiikka ja seksi, Minä, Parisuhde, Rakkaus

MUN EKA KERTANI

Neitsyyteni menetin aikanaan samanikäisen nuoren miehen kanssa. Olin jo edellisen poikakaverini kanssa ollut ns. valmis, mutta se pentele meni puihin! Se oli muutenkin suhde, jossa nuoren Camillan sydän särkyi. Olin niin satasella ihastunut, ettei tosikaan, mutta ei siitä mitään tullut.

Neitsyyden menetykseen mulla oli kaksi vaatimusta, tai toivetta ainakin. Mä halusin, että oikeesti tykkään siitä, kenen kanssa se tapahtuu ja että ollaan selvinpäin. Molemmat tapahtui.

Mä en kyllä tehnyt sen yön tapahtumien alkuvaiheista mitään helppoa. Sattui muka niin helvetisti kun kalu meni vähänkin sisälle. Vaadin tyynyjä lantion alle ja sit sai taas koittaa. Varmaan sata kertaa pakotin ottamaan vehkeen ulos ja lopettamaan hetkeksi. Aistin jo lievää turhautumista ja odotin, millä kertaa täysillä stondaava kalu vaan survotaan mun sisääni. Sekin olisi loppujen lopuksi ollut varmaan ok, sillä aloin itekin jo turhautua, HALUSIN SEN SISÄLLE!

Sitten vihdoin mun paikkani alkoivat antaa periksi ja tunsin miten kivikova ja kuuma kalu alkoi työntyä syvemmälle ja syvemmälle. Mun pilluni oli järjettömän tiukka (tiukka se on muuten edelleenkin!) ja taisteli vastaan. Ei olisi taistellut, jos olisi tajunnut, mikä nautinto sieltä on tulossa!

Kyrpä vihdoin pohjassa ja kunnon työnnöt alkoivat. MIKÄ TUNNE! Mä huusin ja voihkin jokaisella työnnöllä, osittain vielä käyttämättömyyden tuomaa kipua, osittain nautintoa. Silmissä säkenöi, se tuntui niin uskomattomalta!

Ja kun alkuun päästiin, niin eihän se meinannut loppua millään. Yhtäsoittoista panemista kesti nimittäin 12 tuntia, enkä olisi halunnut silloinkaan lopettaa, mutta oli pakko lähteä kotiin.

Vielä linja-autossakin tuntui kuin kalu olisi ollut sisälläni, enkä pystynyt oikein istumaan. Paikkani olivat niin hellinä…olivat sitä vielä seuraavanakin päivänäkin. Pillu harasi hieman vastaan silloinkin, kun tuttu kalu halusi sisään uudelleen. Onneksi pilluni kostui hyvin jo silloin…Vähän saman fiiliksen koen vielä tänä päivänäkin, sillä olen tiukka pikkupillu yhä edelleen. Ja kpstuessaan se muuttuu himokkaaksi kalunimijäksi….

Soitellaan….Camilla

Soita 0700-10333, valitse 3 ja sen jälkeen minut numerolla 256

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Leave a Reply