Arki, Minä, Nautintoja, Sitäsuntätä

MODERNIT MIEHET

Kuva: yle.fi

Jos tässä jokunen aika sitten kirjoitin siitä, miten kyynelehdin TV:n ääressä, niin nyt on pakko kertoa siitä, miten eilen nauraa räkätin ääneen!

Olen hieman yrittänyt vieroittaa itseäni turhasta TV:n katselemisesta eli siitä, että töllötän ruutua illasta toiseen, vaikka sieltä ei tulisi ns. mitään. Siinä olen onnistunut, mutta valitettavasti olen siirtynyt lähinnä toisen ruudun – tabletin – töllöttämiseen. No olen mä vähän ompelukonettakin lämmitellyt ja jotain muuta pientä puuhaillut, mutta vaiheessa on vielä tämä kehityskulku….

TV tosiaan on jäänyt vähemmälle paria vakiohjelmaa ja iltasatuna makuuhuoneen telkkarista peiton alta kurkkimiani Friin murhajuttuja lukuunottamatta. Eilen se harmitti! Ihan vahingossa käänsin kanavaa kakkoselle, josta tuli joku suomalainen draamasarja. Tarkistin tiedot parin naurunpyrskähdyksen jälkeen ja kyseessä oli Modernit miehet, sarja, jota olin luullut joksikin ihan olemattomaksi ulkolaiseksi sarjaksi!

En vielä tarkistanut, löytyvätkö aiemmat jaksot Areenasta, toivottavasti! Seuraavat yritän kyllä muistaa katsoa…onneksi näyttää tulevan uusintoja ja uusintojen uusintoja….

Sarja kertoo neljästä ”ironisesti modernista” miehestä, jotka kohtaavat ongelmia, ennakkoluuloja ja epävarmuuksia modernissa maailmassa. Sori, tosiaan NAUROIN eilen, mutta en suinkaan pelkille sarjan miehille, vaan tapahtumille yleisesti. Niin osuvia olivat ainakin mun mielestä ja omaan huumoriini upposivat. Ja ellei aio katsoa, niin lue edes tämä sarjan esittely!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin ?

Camilla

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

Kuva: yle.fi

Leave a Reply