Arki, Minä, Nautintoja

MITEN CAMILLA RENTOUTUU?

BB96 halusi lukea siitä, miten “rentoudun” ja vapautan itsesi paineista arkena. Vasta nyt jäin miettimään, mahtoiko BB96 tarkoittaa lainausmerkeillään sittenkin jotain seksuaalisuuteen liittyvää ? Koko ajan tätä ennen en ole tuota toista merkitystä ajatellut kertaakaan!

Ensimmäisellä ajatuksella mennään, BB96 voisi kuitenkin itse vielä tarkentaa, kumpaa tarkoitti ?

Mun ihan ykkösrentoutumistapa on saunominen. Mulla on sähkösauna, mutta sanoisin, että sellaiseksi se on tosi hyvä! Onneks siellä on tilaa, se vaikuttaa paljon siihen, etteivät löylyt ole liian kuivat.

Mulla on saunassa kynttilöitä (turvallisesti lyhdyissä/kipoissa) omalla kynttilähyllyllään ja vihta tai löylytuoksuja tunnelmaa ja tuoksuja tuomaan. Vihta on enemmän tuoksukäytössä, mutta kyllä mä sillä välillä huiskin niin, että lehdet lentelevät!

En sauno joka päivä, en likimainkaan. Tuskin nauttisinkaan siitä sitten enää niin paljon. Nykyään yleensä 2-3 kertaa viikossa: kerran, pari arkena ja kerran viikonloppuna.

Siellä minä saunaolueni kanssa sitten istun, välillä tyhjennän päätäni murheista ja turhista ajatuksista, välillä lauteilla istuessa ideat suorastaan pursuavat! Oli sen päivän fiilis kumpi vaan, rentoutuminen on taattu!

Kaunistautuakin yritän samalla ? Aavenaamiot ovat usein kasvoilla, onneksi ette näe ?

Tällä viikolla viikonlopun saunapäivä osuu hieman poikkeuksellisesti tälle illalle. Eilen ei jostain syystä napannut, joten tänään sitten!

Tässä siis ykkösrentoutumiseni. Muutama muukin kikkakolmonen rentoutumiseen itselläni on, niistäkin taidan joku kerta kirjoitella!

Camilla

Muita postauksiani pääset selailemaan helpoiten täältä

2 Comments

 1. BB96

  Riippuu ihan siitä liittyykö arjen rentoutumiseen jotain seksuaalista :).

  • Comment by post author

   Camilla

   Hih…mä oon yleensä melko kaksimielinen, mutta nyt tämä toinen puoli valkeni tosiaan vähän myöhään ? Saunominen ja ratsastaminen ovat itse hallittavia rentoutumiskeinoja, seksi ei aina tule kuin tilauksesta. Mutta joo, olet BB96 taas kerran oikeassa! Onhan mun omat kädet aina saatavilla ? Jälleen aikaansait yhden päivityksen aiheen! Koska kyllä, onhan se tositosi rentouttavaa omin käsin ?

   Camilla

Leave a Reply